Tavoita oman alueesi asiakkaat tehokkaasti

Kun haluat mainostaa vain tietyllä alueella ja oman paikkakuntasi asukkaille, kokeile MTV:n aluemainonnan ratkaisuja ja mainoksesi varmasti huomataan! MTV:llä voi kohdistaa televisio-, video- ja digi-mainontaa 17 eri näkyvyysalueelle ympäri Suomen. Tutustu paikallisen mainonnan mahdollisuuksiin!
TV-icon

TV-mainonta

MTV3-kanavalla tavoitat uudet ja nykyiset asiakkaasi Suomen suosituimpien ohjelmien mainoskatkoilla. Tee yrityksesi tunnetuksi, kasvata uutta asiakaskuntaa ja myyntiä tehokkaasti tv-mainonnalla.
DIGI-icon

Digi-mainonta

Mainostamalla alueellisesti MTV Katsomossa tai MTVuutiset.fi-sivustolla tavoitat paikkakuntasi asiakkaat mobiilissa juuri ennen ostoshetkeä, aktivoit uusia asiakkaita verkkosivuillesi tai tilaamaan vaikka tarjouskirjeesi.

Paikallinen mainonta MTV:ssä

Oletko juuri perustanut yrityksen, joka tarvitsee näkyvyyttä? Kaipaatko ihan uusia asiakkaita tai haluatko pysyä nykyisten asiakkaiden mielissä pitkin vuotta? MTV:n paikallisen mainonnan mahdollisuuksista löydät sopivan kampanjaratkaisun juuri sinulle sopivaan budjettiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! Klikkaa alla olevasta kartasta haluamaasi aluetta ja näet, mitkä paikkakunnat kuuluvat MTV:n näkyvyysalueeseen niin tv:n kuin digin puolella.
LappiMeri-LappiOuluKainuuKeski-PohjanmaaPohjanmaaKeski-SuomiPohjois-SavoPohjois-KarjalaSatakuntaPirkanmaaPäijät-HämeEtelä-SavoVarsinais-SuomiUusimaaKymenlaaksoEtelä-Karjala
aluekuva Uusimaa

Mainostamisen ei tarvitse maksaa paljoa

Tutustu aluemainonnan Kasvupaketteihin, katso hinnat ja tee tilaus.