Tavoita oman alueesi asiakkaat tehokkaasti

Kun haluat mainostaa vain tietyllä alueella ja oman paikkakuntasi asukkaille, kokeile MTV:n aluemainonnan ratkaisuja ja mainoksesi varmasti huomataan! MTV:llä voi kohdistaa televisio-, video- ja digi-mainontaa 17 eri näkyvyysalueelle ympäri Suomen. Tutustu paikallisen mainonnan mahdollisuuksiin!
TV-icon

TV-mainonta

MTV3-kanavalla tavoitat uudet ja nykyiset asiakkaasi Suomen suosituimpien ohjelmien mainoskatkoilla. Tee yrityksesi tunnetuksi, kasvata uutta asiakaskuntaa ja myyntiä tehokkaasti tv-mainonnalla.
DIGI-icon

Digi-mainonta

Mainostamalla alueellisesti MTV Katsomossa tai MTVuutiset.fi-sivustolla tavoitat paikkakuntasi asiakkaat mobiilissa juuri ennen ostoshetkeä, aktivoit uusia asiakkaita verkkosivuillesi tai tilaamaan vaikka tarjouskirjeesi.

Paikallinen mainonta MTV:ssä

Oletko juuri perustanut yrityksen, joka tarvitsee näkyvyyttä? Kaipaatko ihan uusia asiakkaita tai haluatko pysyä nykyisten asiakkaiden mielissä pitkin vuotta? MTV:n paikallisen mainonnan mahdollisuuksista löydät sopivan kampanjaratkaisun juuri sinulle sopivaan budjettiin. Klikkaa alla olevasta kartasta esiin omaan alueesi yhteyshenkilöt, ota yhteyttä tai lue lisää!
LappiMeri-LappiOuluKainuuKeski-PohjanmaaPohjanmaaKeski-SuomiPohjois-SavoPohjois-KarjalaSatakuntaPirkanmaaPäijät-HämeEtelä-SavoVarsinais-SuomiUusimaaKymenlaaksoEtelä-Karjala
Toimistomme sijaitsee:
MTV Oy
Ilmalankatu 2
00240 Helsinki
"Tutustu aluemainonnan mahdollisuuksiin Uudenmaan alueella >>"
Irene Eweiss

Head of Key Account Manager Team

puh. 040 707 0171
irene.eweiss@mtv.fi

Mainostamisen ei tarvitse maksaa paljoa

Tutustu aluemainonnan paketteihin ja lataa hinnasto.