Digimainonnan ratkaisut

MTVuutiset.fi on yksi Suomen suosituimmista uutissivustoista, joka tarjoaa laadukkaan ja turvallisen mediaympäristön digimainontaan. Kaikkia digimainonnan ratkaisuja voidaan räätälöidä myös osaksi TV- ja videomainonnan kampanjoita, kysy mediamyynnistämme lisää!

Display-mainonta

Display-mainonta

MTV:n display-mainonta tarjoaa monia erilaisia mainospaikkoja MTVuutiset.fi-sivustolla. Myös mainonnan kohdennusvaihtoehtoja on lukuisia: muun muassa sisältö-, alue- ja kiinnostus- sekä käyttödatakohdennukset vievät digiviestisi perille oikealle kohderyhmälle. Display-mainontaa voi ostaa sekä suoraostona että ohjelmallisesti.

Display-mainonta - mihin tarpeeseen?

Suuret mainosmuodot sopivat hyvin näyttävään bränditekemiseen ja esimerkiksi lanseerauksiin. Pienet mainoskoot toimivat taktisissa ja muistuttavissa kampanjoissa. Kohdennusvalinnoilla vastataan tarkkoihin tarpeisiin kuten juuri tietyn kohderyhmän tavoittamiseen tai viestin räätälöimiseen.

Display-mainonta - ratkaisun vahvuudet

Kaikilla, näyttöpohjaisilla ja suoraan ostetuilla (ei ohjelmallinen) MTV:n display-kampanjoilla on 100 % näyttötakuu. MTVuutiset.fin 3,3 miljoonaa viikkokävijää takaa laajan peiton kampanjalle, laadukkaassa ja turvallisessa mediaympäristössä (brand safety).

Natiivimainonta

Natiivimainonta

Natiivimainonnan ratkaisuissa asiakkaan oma tai toimittajan kirjoittama artikkeli- tai videosisältö saa luotettavan mediaympäristön MTVuutiset.fissä. Vaihtoehtoisesti MTV:n sivustolla voi olla myös vain nosto, joka linkittyy asiakkaan omaan kanavaan. Artikkelisisällöt ovat kohdistettavissa MTVuutiset.fin eri osioihin tai alueellisesti.

Natiivimainonta - mihin tarpeeseen?

Natiivimainontaa voi käyttää moneen eri tarpeeseen. Kertomalla brändistä, sen tuotteista tai palveluista lukijalähtöisesti kasvatetaan brändin tunnettuutta, vahvistetaan haluttuja mielikuvia ja sitoutetaan kuluttajia brändiin. BtoB-toimialla natiivimainontaa hyödynnetään myös asiajohtajuuden kasvattamiseen.

Natiivimainonnan vahvuudet

MTV:n natiivimainonnan ratkaisuilla on aina lukijatakuu eli saat kiinni aidosti kiinnostuneet lukijat. Natiiviartikkelien pitkät lukuajat (yli 2:30 minuuttia!) MTVUutiset.fissä yhdistävät lukijan asiakkaan tuottamaan kiinnostavaan sisältöön. Julkaistuja artikkeleita ei poisteta, joten vahvan hakusanalöydettävyyden avulla lukijat löytävät sisällön pariin pitkäjaksoisesti.

Testit, kilpailut ja kuluttajapromootiot

Testit, kilpailut ja kuluttajapromootiot

MTVuutiset.fissä voidaan toteuttaa erilaisia testejä ja kilpailuja liittyen asiakkaan brändeihin tai toimialaan. Kuluttajia voidaan aktivoida testaamaan omaa tietämystään tai osallistumaan esimerkiksi tuotteen suunnitteluun. Testiryhmien avulla voidaan kysyä tarkemmin kuluttajien kokemusta tuotteista.

Testit ja kilpailut - mihin tarpeeseen?

Aktivoinneilla kasvatetaan kuluttajanäkemystä esimerkiksi tuotteistuksesta ja vahvistetaan suhdetta kuluttajiin. Yhteystietojen jättämisellä voidaan kasvattaa myös markkinointilupien määrää omaa kuluttajamarkkinointia varten.

Testit ja kilpailut - vahvuudet

Viihdyttävien tai uutta tietoa tarjoavien nettitestien parissa kuluttaja viettää pitkään aikaa brändin parissa. Mainostaja-asiakkaan tarjoamat palkinnot tuovat positiivista mielikuvaa osallistujille, mikä tuo brändiä läheisemmäksi sekä antaa hyvää mieltä pitkäksi aikaa.

Ota yhteyttä -lomake