Kasvustudio: Näin kasvuyritykset hakevat kasvua markkinoinnilla – vieraina Heli Hytönen, Kasvuryhmä ja Noora Tavares, Reima

KASVUSTUDIO

|

( PÄIVITETTY 10.04.2024 )

26.03.2024

KATSO VIDEO:

Miksi näen tämän?

Et ole antanut lupaa evästeille joita tarvitaan etsimäsi sisällön esittämiseen.

Hyväksy Sosiaalinen media, jotta näet sisällön.


Katso video YouTubessa >>

”Tunnettuuden rakentaminen on kaikista tärkein asia uudella markkinalla."

Erikokoisia kasvuyrityksiä yhdistää tahto kasvaa: kasvun hakeminen uusista kohderyhmistä tai rohkea suuntaaminen uusille markkinoille ulkomaille. Kasvustudiossa pääsemme kuulemaan, mikä on markkinoinnin rooli kasvuyritysten tavoitteiden saavuttamisessa, ja miten suomalainen lastenvaateyritys Reima hakee kasvua ulkomailta.
MTV:n kaupallisen johtajan Sauli Asikaisen vieraana Kasvuryhmän toimitusjohtaja Heli Hytönen sekä Reiman Global Content Manager Noora Tavares. Kasvustudio on tuotettu yhteistyössä ammattikorkeakoulu Haaga-Helian kanssa. Jakson kuvakäsittelyssä on hyödynnetty tekoälyä.
Mikä Kasvustudio?
MTV:n Kasvustudiossa keskustellaan asiantuntijoiden ja vaikuttajien kanssa siitä, miten markkinoinnilla ja mainonnalla luodaan kasvua. Katso puolituntiset Kasvustudio-jaksot ja löydä näkökulmia, tutkimusta ja vinkkejä siihen, miten jokainen yritys voi löytää oman polkunsa kohti kasvua.