Kasvustudio: Näin valitset oikeat kasvun mittarit – vieraana Katariina Uljas-Ahl, Dagmar

KASVUSTUDIO

|

( PÄIVITETTY 03.04.2024 )

26.03.2024

KATSO KESKUSTELU:

Miksi näen tämän?

Et ole antanut lupaa evästeille joita tarvitaan etsimäsi sisällön esittämiseen.

Hyväksy Sosiaalinen media, jotta näet sisällön.


Katso video YouTubessa >>

”Mittaamista ei kannata tehdä liian vaikeaksi.”

Tavoitteellinen markkinointi vaatii rinnalleen mittarit ja päätöksentekoa ohjaavaa dataa. Miten valita omalle yritykselle oikeat kasvun mittarit? Kuinka yhdistää markkinoinnin ja liiketoiminnan mittarit, jotta toimitusjohtajakin olisi tyytyväinen?
Tässä Kasvustudion jaksossa mittaamiseen liittyvät hype-termit ja data-uskovaisuus saavat kyytiä, kun MTV:n kaupallinen johtaja Sauli Asikainen ja markkinointitoimisto Dagmarin CBO Katariina Uljas-Ahl pääsevät keskustelemaan markkinoinnin ja mainonnan vaikutusten mittaamisesta, sen haasteista ja mahdollisuuksista. Kasvustudio on tuotettu yhteistyössä ammattikorkeakoulu Haaga-Helian kanssa.
Mikä Kasvustudio?
MTV:n Kasvustudiossa keskustellaan asiantuntijoiden ja vaikuttajien kanssa siitä, miten markkinoinnilla ja mainonnalla luodaan kasvua. Katso puolituntiset Kasvustudio-jaksot ja löydä näkökulmia, tutkimusta ja vinkkejä siihen, miten jokainen yritys voi löytää oman polkunsa kohti kasvua. Kasvustudio on tuotettu yhteistyössä ammattikorkeakoulu Haaga-Helian kanssa.