MTV vahvistaa mediamyyntiään: Minna Andersson nimitetty vastaamaan mediatoimistoyhteistyöstä ja suurasiakkuuksista

NIMITYS

|

( PÄIVITETTY 29.05.2023 )

21.03.2023

MTV uudistaa mediamyynnin johtoaan. Minna Andersson (MBA) on nimitetty johtamaan MTV:n suurasiakkaiden asiakkuusjohtajien tiimiä sekä vastaamaan MTV:n mediatoimistoyhteistyöstä. Andersson on aloittanut tehtävässään 3.4. nimikkeellä Head of Client Directors & Agencies. MTV:n Client Manager -myyntitiimeistä vastaavat jatkossa Päivi Eränkö ja Minttu Paju.
Uudistuvan tiimin johdossa aloittaneella Minna Anderssonilla on monipuolinen ja kattava ura mediamyynnistä ja mediatoimistoista. Polku media-alalla alkoi Key Account Managerina City-lehdessä, josta hän siirtyi yli kymmeneksi vuodeksi mediatoimistoihin. Liikkuvan kuvan ja radion parissa Andersson on toiminut suunnittelijana, broadcast-tiimin vetäjänä ja mediajohtajana. Viimeisimpänä Minna Andersson on työskennellyt Sanoma Media Finlandin B2B-puolella vastaten liikkuvan kuvan, audion ja sponsorointimahdollisuuksien kaupallistamisesta.
”Johtavana liikkuvan kuvan mediatalona haluamme luoda asiakkaillemme kestävää, pitkäjänteistä liiketoiminnan kasvua liikkuvan kuvan vahvuuksilla. Näemme, että kasvu syntyy asiakaskeskeisellä kumppanuudella asiakkaidemme ja mediatoimistojen kanssa. Minna Anderssonilla on vahvaa käytännön kokemusta ja strategista näkemystä mainostaja-asiakkaiden ja mediatoimistojen tarpeista sekä liikkuvan kuvan mediasta. Hän on organisaatiollemme tärkeä vahvistus, kun rakennamme vaikuttavaa markkinointia mainostajien ja mediatoimistojen kanssa”, kommentoi MTV:n kaupallinen johtaja Sauli Asikainen.
”Kiinnostuin kovasti tehtävästä, jossa pääsen keskittymään liikkuvaan kuvaan alan johtavassa mediatalossa. Tehtävääni kuuluva läheinen yhteistyö mediatoimistojen kanssa on erittäin mieluisaa oman taustani pohjalta. Esihenkilönä olen osallistava ja mahdollistava, enkä pelkää laittaa itseäni likoon. Olen todella innoissani, on hienoa päästä osaksi MTV:n tarinaa”, iloitsee MTV:n tuleva Head of Client Directors & Agencies, Minna Andersson.
MTV on tehnyt myös kaksi muuta merkittävää nimitystä myynnissään. Päivi Eränkö ja Minttu Paju on nimitetty vastamaan MTV:n Client Manager -myyntitiimeistä. ”Olen äärimmäisen iloinen Päivin ja Mintun uusista tehtävistä. He ovat asiakkaillemme ja kumppaneillemme tuttuja huippuosaajia ja täydentävät MTV:n timanttista joukkuetta jatkossa esihenkilörooleissa”, sanoo MTV:n kaupallinen johtaja Sauli Asikainen.