SuomiAreena

PALVELUT

|

( PÄIVITETTY 09.06.2020 )

04.05.2020

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa Porissa. Kesällä 2020 SuomiAreenaa ei järjestetä koronavirusepidemian takia. SuomiAreenan järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki. MTV esittää SuomiAreenan sisältöjä laajasti MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.
Osallistumalla SuomiAreenaan yritykset, järjestöt ja muut organisaatiot pääsevät osaksi merkittävää yhteiskunnallista keskustelua, saavat mahdollisuuden laajaan medianäkyvyyteen ja ovat omalla yhteiskunnallisella viestillään mukana vuoden parhaassa verkostoitumispaikassa. 
Haku oman SuomiAreena-tilaisuuden järjestäjäksi on käynnissä aina tapahtumaa edeltävän vuoden touko-elokuussa www.suomiareena.fi-sivulla. SuomiAreenan yrityspaikkoja, kumppanuustilaisuuksia ja muita kumppanuusmahdollisuuksia voi tiedustella läpi vuoden MTV:n SuomiAreena-tiimiltä.

SuomiAreena Goes -tapahtumat

SuomiAreena Goes -tapahtuma on oivallinen tapa nostaa organisaation yhteiskunnallista merkittävyyttä ja näkyvyyttä. SuomiAreena Goes -tapahtuma on MTV:n tuottama ja käsikirjoittama, 1–2 tunnin korkeatasoinen keskustelutilaisuus, jossa on puhujia yhteiskunnan eri aloilta ja valtakunnan huipulta. Tilaisuuden juontaa tv:stä tuttu MTV:n journalisti, ja se striimataan livenä joko mtv-palvelussa tai asiakkaan omissa kanavissa. Tapahtumasta saa tallenteen omaan käyttöönsä ja tarvittaessa myös esimerkiksi editoitua klippimateriaalia keskustelun huippuhetkistä. SuomiAreena Goes näkyy ja kuuluu laajasti SuomiAreenan nettisivuilla ja some-kanavissa.
SuomiAreena Goes -tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Keskustelutilaisuuden voi liittää osaksi jo olemassa olevaa tapahtumaa tai koko tapahtuma voidaan toteuttaa alusta loppuun MTV:n toimesta. SuomiAreena Goes -tilaisuuksia on toteutettu mm. messujen, vuotuisten yritystapahtumien, kilpailujen finaalipäivien ja yksittäisten teematapahtumien yhteydessä.
Johanna Tuuri

vastaava tuottaja, SuomiAreena

puh. 050 395 6138
johanna.tuuri@mtv.fi