Yrittäjä! Kasvata myyntiä helposti ja tehokkaasti

MTV ALUEMYYNTI

|

( PÄIVITETTY 25.04.2023 )

26.05.2020

MTV tarjoaa tavoittavia ja laadukkaita aluemainonnan kampanjaratkaisuja kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta ja myyntiä. Haluamme auttaa sinua tavoittamaan asiakkaasi ja saavuttamaan tavoitteesi helposti, tehokkaasti ja edullisesti. 
Tavoita alueelliset asiakkaasi mahdollisimman laajasti ja laadukkaasti MTV:n kampanjan avulla, johon kuuluu tv-mainontaa MTV3-kanavalla sekä videomainontaa uudistuneessa MTV Katsomossa.

MTV3 – Suomen tavoittavin kaupallinen tv-kanava

MTV3-kanavalla tavoitat uudet ja nykyiset asiakkaasi Suomen suosituimpien ohjelmien mainoskatkoilla. Tee yrityksesi tunnetuksi, kasvata uutta asiakaskuntaa ja myyntiä tehokkaasti tv-mainonnalla.
MTV3-kanavalla tavoitetaan erityisen laajasti päivittäisostopäättäjät eri ikäryhmissä sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmiston ansiosta myös yrityspäättäjät.

MTV Katsomo – Suomen suurin kaupallinen suoratoistopalvelu

Tämän päivän katsoja kuluttaa tv-sisältöjä niin suorana tv-kanavilta kuin ajasta ja paikasta riippumatta suoratoisto-palvelujen kautta kuten MTV Katsomosta.
MTV:n alueellisella videomainonnalla kasvatat yrityksesi tunnettuutta, aktivoit uusia asiakkaita verkkosivuillesi tai vaikka lataamaan tarjouskirjeesi.
MTV Katsomon käyttäjissä korostuvat nuoret ja nuoret aikuiset (alle 45-vuotiaat) sekä lapsiperheet. Voit hyödyntää tv-mainostasi MTV Katsomossa, sillä mainoksessa on äänet päällä ja sitä ei voi ohittaa. Videomainoksesi katsotaan siis loppuun saakka 100 % takuulla!
MTV:n aluekampanja, joka sisältää mainontaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa takaa sen, että tavoitat niin nykyiset kuin uudet asiakkaat mahdollisimman laajasti ja nopeasti.

Mitä alueellinen mainoskampanja MTV:llä maksaa? – Katso hinnat ja lisätiedot