MTV:n sisällöt löydät suorana televisiosta tai digissä juuri silloin, kun sinä tahdot.

MTV:n kanavilla tv:ssä ja digissä tavoitat kattavasti koko Suomen. Viikonloppujen suorat ilmiöohjelmat, arjen vahva kotimainen ohjelmisto uutisineen, viihdyttävä kattaus elokuvia ja dokumentteja tarjoavat television puolella tehokkaan mediaympäristön kohderyhmien tavoittamiseen nopeasti ja laajasti. Suositussa MTV Katsomossa sisältöjä kulutetaan ajasta ja paikasta riippumatta, uutispäivä taas elää 24/7 MTVuutiset.fi-sivustolla.

TV

Suomen katsotuin kaupallinen kanava on monipuolinen ja laadukas mediaympäristö kampanjointiin. MTV3-kanavan ohjelmisto tarjoaa nopeaa tavoittavuutta kaikissa kohderyhmissä, läpi sesonkien ja jokaisena viikonpäivänä.


TV

Suomen kolmanneksi katsotuin kaupallinen kanava tuo kampanjoihin lisää tavoittavuutta alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä.


TV

Erityisesti naiskohderyhmiin profiloituva kanava tarjoaa kansainvälisiä huippusarjoja ja elokuvia.


DIGI

Katso MTV:n ohjelmia ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelun kasvava käyttö, tunnistautumiseen pohjautuva kohdennusdata ja videomainoksen 100 % loppuunkatselutakuu varmistavat, että MTV Katsomon videomainonnan ratkaisut ovat premium-luokkaa. Total TV -kampanjoinnissa MTV Katsomo tuo lisää tavoittavuutta tv-kanaviin, erityisesti nuorten kohderyhmässä.


DIGI

Uutissivusto ja MTV Uutiset Live -kanava tarjoavat laadukkaan ja aina ajassa olevan mediaympäristön display-, video- ja natiivimainonnalle.