Kytke kasvu päälle omalla alueellasi

Sijoita kasvuusi vain muutama tonni ja muutama minuutti aikaa, niin Kasvupaketti on valmis toteuttamaan bisneksesi tavoitteet juuri siellä alueella, missä toimit.

Kytke kasvu päälle MTV:n Kasvupaketilla

Tavoita alueelliset asiakkaasi mahdollisimman laajasti MTV:n Kasvupaketin avulla. Pakettiin kuuluu näkyvyyttä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa, mikä tarkoittaa laajinta tavoittavuutta alueellasi ja vaikuttavaa mediaympäristöä maan katsotuimpien sisältöjen yhteydessä. Tutustu myös kampanjointiin Uudellamaalla! Näin homma toimii: Tutustu, mitä alueelliset paketit S, M ja L tarjoavat markkinoinnin eri tarpeisiin. Näet pakettien hinnat hinnastosta. Valitse alueellinen paketti klikkaamalla hintaa ja siirry tilaamaan paketti haluamallesi ajankohdalle. MTV vahvistaa tilaamasi paketin, ja sinun tulee toimittaa mainosaineisto ajoissa. Löydät ohjeet mainosaineiston toimittamiseen tältä sivulta. Tervetuloa tutustumaan Kasvupaketteihin!
S
1 viikon kampanja, joka tavoittaa 80 % alueen aikuisväestöstä (brutto).
• Kontaktitakuu: Katso kampanjan kontaktimäärä hinnastosta. • Mainos näkyy MTV3:lla arviolta 20 kertaa ja lisäksi näytöt MTV Katsomossa. • Mainoksen pituus 10, 15 tai 20 s • Valitse S-paketti, jos yrityksesi on alueellasi jo tuttu, mutta haluat kasvattaa myyntiä. Lue lisää kortin kääntöpuolelta.
Milloin valita kevyt S-kampanjapaketti?
• Yrityksesi on alueellasi jo tuttu, mutta haluat esimerkiksi kertoa tulevasta tarjouskampanjasta ja lisätä myyntiä. • Kilpailukenttä alueellasi on muuttunut ja haluat muistuttaa asiakkaitasi oman yrityksesi palvelusta ja tarjonnasta. • Tarvitset kevyttä ja muistuttavaa näkyvyyttä säännöllisesti tai useamman kerran vuoden aikana esimerkiksi BtoB-toimialalla, jossa ostopäätökset voidaan tehdä pidemmän ajan kuluessa.
M
2 viikon kampanja, joka tavoittaa 150 % alueen aikuisväestöstä (brutto).
• Kontaktitakuu: Katso kampanjan kontaktimäärä hinnastosta. • Mainos näkyy MTV3:lla arviolta 35 kertaa ja lisäksi näytöt MTV Katsomossa. • Mainoksen pituus 10, 15 tai 20 s • Valitse M-paketti, kun tarvitset kasvua asiakasmääriin ja haluat tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita. Lue lisää kortin kääntöpuolelta.
Milloin valita tehokas M-kampanjapaketti?
• Tarvitset kasvua asiakasmääriin ja haluat tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita. • Tarvitset piristystä myyntiin. • Tarvitset näkyvyyttä ja vahvistusta yrityksesi tunnettuudelle alueellasi. • Kokeilet tv- ja videomainonnan vaikuttavuutta ensimmäistä kertaa.
L
3 viikon kampanja, joka tavoittaa 250 % alueen aikuisväestöstä (brutto).
• Kontaktitakuu: Katso kampanjan kontaktimäärä hinnastosta. • Mainos näkyy MTV3:lla arviolta 55 kertaa ja lisäksi näytöt MTV Katsomossa. • Mainoksen pituus 10, 15 tai 20 s. • Valitse L-paketti, kun haluat herättää kiinnostuksen yritystäsi kohtaan mahdollisimman laajasti alueellasi. Lue lisää kortin kääntöpuolelta.
Milloin valita huomiota herättävä L-kampanjapaketti?
• Olet perustanut äskettäin yrityksen ja tarvitset laajaa tunnettuutta alueellasi sekä nopeaa vaikutusta myyntiin. • Haluat herättää kiinnostuksen yritystäsi kohtaan mahdollisimman laajasti alueellasi. • Haluat erottautua kilpailijoista vahvalla huomioarvolla. • Haluat julkistaa uuden tuotteen, palvelun tai vaikka kertoa yrityksesi uudesta sijainnista.
Uusimaa
Tavoitettavissa yli miljoona kontaktia kustannustehokkaasti.
• Uusimaa on tavoittavuudeltaan Suomen isoin näkyvyysalue. • Voit tavoittaa yli miljoona kontaktia kustannustehokkaasti. • Kampanjointi Uudenmaan alueella on aina räätälöitävissä. • Tutustu eri kokoisiin kampanjaesimerkkeihin hinnastosta. • Valitse kampanja Uudellemaalle, kun haluat tavoittaa valtaosan suomalaisista kustannustehokkaasti. Lue lisää kortin kääntöpuolelta.
Milloin valita kampanja Uudellemaalle?
• Haluat testata MTV:n tv- ja videomainonnan tehokkuutta ja vaikuttavuutta ennen valtakunnallista mainontaa. Esimerkiksi tuoteuutuuden lanseeraamisessa. • Haluat houkutella Uudenmaan asukkaita alueellesi esimerkiksi lomailemaan. • Haluat viestiä laajalle kontaktimäärälle kustannustehokkaasti. • Video- ja digimainonnan kampanjoita voi kohdentaa jopa postinumeroittain.
OHJEET: Valitse yksi tai useampi kampanjapaketti klikkaamalla hintoja. Näet hinnaston alalaidassa valintasi kokonaishinnan. Hintoihin lisätään alv. 24 %. Voit poistaa paketin klikkaamalla valittua pakettia tai painamalla "tyhjennä kaikki". Alueen infopainikkeesta klikkaamalla näet, mitkä kunnat kuuluvat kyseiseen alueeseen. Uudenmaan kampanja on tilattavissa erikseen: valitse Uusimaa ja saat lisätietoja.
ALUEKONTAKTIMÄÄRÄ (yli 18v)HINTA 10 s SPOTTIHINTA 15 s SPOTTIHINTA 20 s SPOTTI
Pirkanmaa 427 000
Varsinais-Suomi 314 000
Pohjanmaa 221 000
Oulu 200 000
Keski-Suomi 188 000
Pohjois-Savo 171 000
Päijät-Häme 136 000
Satakunta 139 000
Keski-Pohjanmaa 115 000
Kymenlaakso 113 000
Pohjois-Karjala 105 000
Lappi 87 000
Etelä-Savo 74 000
Etelä-Karjala 80 000
Kainuu 49 000
Meri-Lappi 38 000
Hinnat ovat nettohintoja sisältäen suoralaskutusalennuksen 12 %, hintoihin lisätään alv 24 %
Valitse tilaukseen Kasvupaketteja klikkaamalla hinnastoa.
Nettohinta, paketteja: 0 kpl
0 €

Lisätietoa Kasvupaketeista

Toimita mainosfilmi ajoissa

Jotta voimme käynnistää tilatun Kasvupaketti-kampanjan, tarvitsemme sinulta kampanjaan kuuluvan mainosfilmin tai -filmit ajoissa toimitettuna. Voit käyttää samassa kampanjassa useampaa filmiä, mutta niillä tulee olla valitun paketin mukainen sama kesto (10, 15 tai 20 sekuntia). Jos tarvitset apua mainosfilmin suunnitteluun ja tuotantoon, tutustu suosittelemiimme tuotantoyhtiöihin. Löydät sivulta myös lisätietoa aineiston toimituksesta.

LUE LISÄÄ

Missä mainoksesi näkyy?

Kasvupaketti-kampanjan näkyvyys suunnitellaan niin, että se tavoittaa parhaiten alueesi kohderyhmän. Jokaisella Kasvupaketilla on oma alustava esitysmäärä mainoksille. Mainoksesi näkyy MTV3:n ja MTV Katsomon ohjelmiston mainospaikoilla eli laadukkaassa ja turvallisessa mediaympäristössä Suomen suosituimpien ohjelmien yhteydessä. Tutustu MTV:n ohjelmistoon!

Tutustu ohjelmistoon

Usein Kysytyt Kysymykset

Kasvupakettien tilaaminen voi herättää kysymyksiä varsinkin, jos olet tilaamassa niitä ensimmäistä kertaa. Olemme listanneet yleisimpiä kysymyksiä vastauksineen Kasvupaketeista ja niiden tilaamisesta.

Lue lisää

Lataa materiaali Kasvupaketeista

Haluatko tutustua rauhassa Kasvupakettien mahdollisuuksiin? Lataa Kasvupakettien tiedot PDF:nä ja tutustu eri vaihtoehtoihin.

Lataa PDF

Miksi valita MTV?

KAKSI TOISIAAN TÄYDENTÄVÄÄ MEDIAA

Tämän päivän kuluttaja kuluttaa sisältöjä sekä suorana tv-kanavilta että ajasta ja paikasta riippumatta suoratoisto-palvelujen kautta. Kasvupaketti-kampanjat sisältävät näkyvyyttä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Alueellisen Kasvupaketti-kampanjan avulla tavoitat kohderyhmäsi laajasti ja nopeasti, kahden toisiaan täydentävän median avulla.

MTV3 - SUOMEN TAVOITTAVIN KAUPALLINEN KANAVA

Tavoittaa viikossa n. 3,6 milj. suomalaista. MTV3-kanava tavoittaa erityisesti päivittäisostopäättäjät laajasti eri ikäryhmissä sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmiston ansiosta myös yrityspäättäjät.

SUOMEN SUURIN KAUPALLINEN SUORATOISTOPALVELU

Tavoittaa viikossa n. 800 000 suomalaista. Käyttäjissä korostuvat nuoret ja nuoret aikuiset (alle 45-vuotiaat) sekä lapsiperheet.

1. TAVOITTAVUUS

Myynnin kasvun avain on asiakaskunnan tavoittaminen laajasti. MTV:llä on markkinan laajin tavoittavuus ja mediakanavista suurin vaikutus myyntiin.

2. VAIKUTTAVUUS

MTV tarjoaa mediaympäristön, jossa mainostasi katsotaan koko ruudulta. Lisäksi liikkuva kuva äänillä takaa kuluttajan huomion ja pisimmän muistijäljen.

3. LAADUKAS YMPÄRISTÖ

Mainoksesi MTV:n sisältöjen yhteydessä takaa sen, että yrityksesi sekä tuotteesi tai palvelusi näkyvät luotettavassa ja laadukkaassa mediaympäristössä, esimerkiksi MTV:n uutissisältöjen yhteydessä.

Mainoksen tuotanto

Mainosfilmin suunnittelu ja tuotanto on helppoa ja kustannustehokasta ammattilaisten käsissä. Tutustu tuotantoyhtiöihin, jotka voivat auttaa sinua mainosfilmin tuotannossa.

Tutustu

Uudelle mainostajalle

Ovatko tv- tai videomainonta uutta? Onko MTV mainosmediana vielä kokeilematta? Tutustu uuden mainostajan sisältöihin, jossa kerromme lisää mainostamisesta tv:ssä ja MTV:llä.

Tutustu