Mainosta Päijät-Hämeen alueella

MTV ALUEMYYNTI

|

( PÄIVITETTY 22.06.2022 )

25.05.2020

MTV tarjoaa tavoittavia ja laadukkaita aluemainonnan kampanjaratkaisuja kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta ja myyntiä Päijät-Hämeen alueella.

Tavoita alueelliset asiakkaasi mahdollisimman laajasti ja laadukkaasti MTV:n kampanjan avulla, johon kuuluu tv-mainontaa MTV3-kanavalla sekä videomainontaa uudistuneessa MTV Katsomossa.

MTV3 – Suomen tavoittavin kaupallinen tv-kanava

MTV3-kanavalla tavoitat uudet ja nykyiset asiakkaasi Suomen suosituimpien ohjelmien mainoskatkoilla. Tee yrityksesi tunnetuksi, kasvata uutta asiakaskuntaa ja myyntiä tehokkaasti tv-mainonnalla.
MTV3-kanavalla tavoitetaan erityisen laajasti päivittäisostopäättäjät eri ikäryhmissä sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmiston ansiosta myös yrityspäättäjät.

MTV Katsomo – Suomen suurin kaupallinen suoratoistopalvelu

Tämän päivän katsoja kuluttaa tv-sisältöjä niin suorana tv-kanavilta kuin ajasta ja paikasta riippumatta suoratoisto-palvelujen kautta kuten MTV Katsomosta. MTV:n alueellisella videomainonnalla kasvatat yrityksesi tunnettuutta, aktivoit uusia asiakkaita verkkosivuillesi tai vaikka lataamaan tarjouskirjeesi.
MTV Katsomon käyttäjissä korostuvat nuoret ja nuoret aikuiset (alle 45-vuotiaat) sekä lapsiperheet. Voit hyödyntää tv-mainostasi MTV Katsomossa, sillä mainoksessa on äänet päällä ja sitä ei voi ohittaa. Videomainoksesi katsotaan siis loppuun saakka 100 % takuulla!
MTV:n aluekampanja, joka sisältää mainontaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa takaa sen, että tavoitat niin nykyiset kuin uudet asiakkaat mahdollisimman laajasti ja nopeasti.

Mitä alueellinen mainoskampanja MTV:llä maksaa? – Lataa hinnasto ja lisätiedot

Tavoita alueelliset asiakkaasi mahdollisimman laajasti ja laadukkaasti MTV:n kampanjan avulla, johon kuuluu näkyvyyttä sekä MTV3-kanavalla että uudistuneessa MTV Katsomossa. Lataa MTV:n aluekampanjavaihtoehtojen hinnasto sekä lisätietoa alla olevalla lomakkeella.