MTV:n kevät 2021

MTV:n kevät 2021 on kattaus huippuviihdettä, kotimaista draamaa, arki-iltojen suosikkeja, laadukasta uutistarjontaa ja hengästyttävän kovatasoista urheilua. Varaa paikkasi MTV:n keväässä!

KEVÄÄN HUIPPUVIIHTEET

Hyppää mukaan MTV:n huippuviihdeohjelmien pariin! Nauti loisteliaista musiikkiesityksistä ja kutkuttavasta sketsiviihteestä, Suurmestarin uusista tehtävistä ja haasta älynystyräsi Super-Jahdissa.

Talent Suomi

su 7.2. alkaen, klo 19.30, MTV3 ja mtv-palvelu

Talent Suomi sykähdyttää ja tempaa jälleen mukaansa MTV3-kanavalla helmikuussa! Suomen valovoimaisimman talentin etsintä käynnistyy suurempana kuin koskaan, kun innokkaat esiintyjät mitä erikoisemmilta estraditaiteenaloilta saapuvat säväyttämään Talent-tuomariston taidoillaan. Arvovaltaisessa tuomaristossa esityksiä arvioivat Jorma Uotinen, Krista Siegfrids, HP Parviainen sekä Ernest Lawson. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Tanssii Tähtien Kanssa – parhaat kautta aikojen

pe 5.2. klo 21 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Muistatko vielä Antti Tuiskun hurjat temput, Laura Malmivaaran ilmiömäisen eläytymisen tai Antti Kaikkosen hurmaavan kankeat taidonnäytteet parketilla? Tiedätkö, kenen tähtioppilaan tanssi sai historian ensimmäiset kympit tuomaristolta? Sarjassa muistellaan sykähdyttävimpiä hetkiä tuotantokausilta, aina ensimmäiseltä kaudelta alkaen. Jaksoissa pääsevät ääneen TTK-tuomarit ja tanssinopettajat sekä tietenkin tutut tähtioppilaat vuosien varrelta.

Super-Jahti

pe 5.2. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Suositun ja rakastetun Jahdin entistäkin mahtavampi ja jännittävämpi versio Super-Jahti on nyt täällä! Super-Jahti on nopeatempoinen ja hauska tietovisa, jossa yksi kilpailija voi voittaa jopa kymmeniätuhansia euroja. Tietokilpailija kohtaa tällä kertaa jahtaajista muodostetun joukkueen. Nyt mitataan tietojen lisäksi paineensietokykyä ja nopeutta. Super-Jahdissa jahtaajajoukkueen muodostaa Jahdista tuttu kolmikko Herra arkisto eli Eero Ylitalo, Terävä eli Magnus Mali ja Besserwisserinäkin tunnettu Markus Leikola. Ohjelmaa luotsaa Mikko Leppilampi.

Myyrä

ti 2.3. alkaen klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Kuka on myyrä? Tätä arvuutellaan Myyrän toisella tuotantokaudella, jossa kisaavat julkisuudesta tutut kasvot! Myyrä on seikkailuohjelma, jossa 10 kilpailijaa ratkoo yhdessä erilaisia tehtäviä tavoitteenaan kasvattaa yhdessä rahapottia, jonka yksi lopulta voittaa. Yksi kymmenestä kisaajasta on kuitenkin kaksoisagentti, eli myyrä, jonka tehtävänä on muiden huomaamatta sabotoida tehtäviä ja pitää potti mahdollisimman pienenä.

Putous

la 16.1. alkaen klo 19.30, MTV3 ja mtv-palvelu

Tammikuussa 2021 starttaa Suomen suosituimman viihdeohjelman 13. kausi! Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää, osa koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia tähtiä viihdetaivaalle. Tiedossa on jälleen uusia hokemia ja puhuttavia hahmoja.

Kuutamolla

la 16.1. alkaen klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Valtavaan suosioon taas kerran noussut Kuutamolla jatkaa uusin jaksoin keväällä Maikkarilla! Jälleen tunnetuimmat suomalaiset jatkavat valehtelua Janne Katajan johdolla. Jokaisessa jaksossa kolme vierasta kokoontuu kertomaan tarinoita. Kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa sepite totuuksien joukosta ja voittaa, noh, haluttuja palkintoja.

Suurmestari

la 27.3. alkaen klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Nopeita hoksottimia ja oivallusta kilpailijoilta vaativa Suurmestari jatkuu MTV3-kanavalla keväällä 2021. Toisella tuotantokaudella Suurmestari Jaakko Saariluoma ja hänen oikea kätensä Pilvi Hämäläinen selvittävät, kuinka kilpailijat selviävät hullunhauskoista Suurmestarin tehtävistä. Uudella tuotantokaudella Suurmestarin suosiosta kisaamassa nähdään neljä myöhemmin julkistettavaa uutta vakiokilpailijaa. Lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään vieraileva kilpailija, joka on viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä.

Joonas Nordman Show

la 27.3. alkaen klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Suosittu Joonas Nordman Show saa jatkoa! Tämä hyväntuulinen ja huumorintäyteinen keskusteluohjelma tarttuu ajankohtaisiin ilmiöihin ja kansaa puhuttaviin aiheisiin hauskalla ja oivaltavalla tavalla. Joonas kutsuu joka jaksossa sohvalleen kolme mielenkiintoista julkisuuden henkilöä, joista paljastuu ohjelman aikana uusia, viihdyttäviä puolia. Musiikista vastaa Katja Lapin upea housebändi.

ARKI-ILTOJEN SUOSIKKIOHJELMAT 

MTV:n arki-iltojen laatuohjelmat inspiroivat, ilahduttavat ja viihdyttävät kotisohvilla monipuolisesti tänäkin keväänä. Hyppää MasterChef-keittiöön nyt julkisuudesta tuttujen kokkien kanssa, ällistele maailman menoa Mielensäpahoittajan kanssa, tutustu suosittujen suomalaisten sukujuuriin uuden Sukuni salat -ohjelman myötä. 

Sukuni salat

ma 15.2. alkaen klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Kevään uutuussarja Sukuni salat vie Suomen rakastetuimpia tähtiä matkalle heidän sukunsa menneisyyteen. Mistä he tulevat ja keitä he todella ovat? Esiin nousee sukuhistorian salaisuuksia, jotka yllättävät, ilahduttavat ja asettavat päähenkilön identiteetin uuteen valoon. Juontaja Marja Hintikan johdolla sukelletaan niin tuntemattomien isovanhempien koskettaviin tarinoihin kuin yllättävän ylhäisiin sukujuuriin vuosisatojen taakse.

Maajussille morsian maailmalla

to 25.2. alkaen klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Rakastettu Maajussille morsian saa sisarsarjan, kun pääsemme seuraamaan neljän ulkomailla asuvan maajussin rakkaudenetsintää Suomesta. Tällä ensimmäisellä kaudella tapaamme suomensukuiset Royn ja Matthew’n Kanadasta, Suomessa aiemmin asuneen Mustafan Turkista sekä työmatkoillaan Suomeen ihastuneen Stefanon Libanonista. Miten onnistuu kumppanin etsintä yli merten ja millaisiin kulttuurieroihin maajussit törmäävät? Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Supernanny Suomi

to 11.2. alkaen klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Pulmaisten perheiden sankari Supernanny palaa MTV3-kanavalle! Sarjan kolmannella kaudella kasvatuksen erikoisosaaja, jämäkän hurmaava Pia Penttala opettaa jälleen perheille erilaisia tapoja toimia yhteiseksi parhaaksi. Luvassa on kovaäänisiä arjen törmäyksiä ja liikuttavilta kohtaamisia, kun kymmenen perhettä saavat kipeästi kaipaamaansa apua arjen sujumiseen.

MasterChef  VIP

ti 2.3. alkaen klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Tänä keväänä MasterChefin legendaarisessa keittiössä kokkaa joukko tunnettuja suomalaisia, joiden meriitit löytyvät yleensä keittiön ulkopuolelta. Nämä näyttelijät, muusikot, toimittajat, kirjailijat, tubettajat ja muut koko kansan suosikit ovat omien alojensa superosaajia, mutta miten he pärjäävät patojen ja pannujen äärellä? VIP -kisaajia mentoroimassa ja tuomaroimassa ovat jälleen tutut huippukokit: Tomi Björck, Sikke Sumari ja Kari Aihinen. MasterChef VIP -ohjelman voittaja pääsee todistamaan taitonsa koko Suomen kansalle - ja lahjoittamaan 10.000 euron palkintopotin hyväntekeväisyyteen.

Mielensäpahoittaja - ennen kaikki oli paremmin

ma 4.1. klo 21 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Koko kansan rakastama Mielensäpahoittaja palaa päivittelemään nykymaailman menoa toisen tuotantokauden merkeissä. Uudella kaudella Mielensäpahoittaja (Heikki Kinnunen) pääsee pohtimaan arjen suuria teemoja, kuten rahaa, terveyttä ja perhettä.

Muista myös: Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuva (2018) saa tv-ensi-iltansa MTV3-kanavalla lauantaina 2.1. klo 19.50.

Kotoisa

ke 3.2. alkaen klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Sisustus- ja remontointiohjelma Kotoisa palaa helmikuussa Maikkarille tekemään upeita muutoksia suomalaisten koteihin ja pihoihin. Ohjelman neljännelläkin kaudella jokainen jakso esittelee yhden kohteen muutoksen alusta loppuun. Kohdehenkilöille muutos on aina yllätys ja jakson lopussa nähdään, millaiset reaktiot muutos saa aikaan!

Illallinen äidille

myöhemmin keväällä, MTV3

Toisella tuotantokaudellaan MTV3-kanavalle palaava Illallinen äidille on ohjelma, jossa tunnetut henkilöt valmistavat illallisen omalle äidilleen yhdessä huippukokki Kari Aihisen kanssa. Kolmen ruokalajin menu koostuu jokaisen jakson päähenkilön lapsuuden ja nuoruuden maistuvimmista muistoista. Illallisen aikana kuullaan yhteisiä muistoja ja maistellaan annoksia, jotka herättävät lämpimiä tunteita menneisyydestä.

Kokkisota

myöhemmin keväällä, MTV3

Kokkisota marssittaa jälleen huippukokit kilpailemaan keittiöiden mestaruudesta. Kumpi voittaa, punainen vai vihreä keittiö? Ohjelman resepti on vanha tuttu: kokeilla on 20 minuuttia aikaa yhdessä vieraansa kanssa loihtia lautaselle näyttäviä makuelämyksiä, ja voittajasta äänestää yleisö. Klassikko-ohjelman juontaa ihana Sikke Sumari.

Pitääkö olla huolissaan?

myöhemmin keväällä, MTV3

Jotta saadaan selvyys mistä asioista pitää olla huolissaan ja mistä ei, on asiaa kysyttävä Suomen virallisilta huolehtijoilta. Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari vastaavat koko kevään suomalaisten huolenaiheisiin. Panelistit alittavat riman ja ylittävät itsensä nyt jo kymmenettä kautta peräkkäin!

Penkinlämmittäjät

myöhemmin keväällä, MTV3

Humoristinen sporttipaneeliohjelma Penkinlämmittäjät saa keväällä jatkoa toisen tuotantokauden myötä. Maikkarilla nähtävä ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana. Toisen tuotantokauden panelistit julkaistaan myöhemmin.

Stadi vs. Lande

myöhemmin keväällä, MTV3

Kilpailijat eri puolelta Suomea osallistuvat jälleen leikkimieliseen tietovisaan stadi- ja landetietämyksessä. Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Tässä tieto on valttia, mutta tuurillakin voi päästä pitkälle. Stadin puolia pitää Jaakko Saariluoma ja landen joukoissa seisoo ylpeänä Kalle Lamberg.

KOUKUTU KOTIMAISEEN HUIPPUDRAAMAAN

Laadukas kotimainen draamatuotanto on MTV:n ison ylpeyden aihe ja kevääseen sitä mahtuu runsain mitoin! C Moressa on luvassa joka kuukausi uusi C More -alkuperäissarjakausi, ja kevätkimaran käynnistää odotettu uutuussarja Karkurit. Sen jälkeen C Moressa päästään nauttimaan myös Aallonmurtaja-, Hotel Swan Helsinki-, Paras vuosi ikinä- ja Roba-sarjojen uusista kausista. MTV3:n puolella eläydytään puolestaan Salattujen elämien, Nyrkin ja Ex-Onnellisten käänteisiin, ja Subilla vuorossa on Rantabaarin kolmas kausi.

Salatut elämät

ma 4.1. klo 19.30 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Kotimaisten draamasarjojen ykköspaikkaa pitää tietysti hallussaan rakastettu Salatut elämät, joka palaa joulutauoltaan 4. tammikuuta. Suomen pitkäaikaisimmassa päivittäisdraamassa Pihlajakadun elämänmeno jatkaa omaa kiihkeää kulkuansa. Kevätkauden jaksoissa elämä ei näyttäydy kaikille erityisen lempeänä, ja tietyt asiat saavatkin lopullisen päätöksensä. Loppu on kuitenkin aina myös uuden alku ja minkä tahansa nurkan takana saattaa odottaa kaiken sekoittava yllätys. Kunkin viikon jaksot on katsottavissa ennakkoon C Moresta.

Karkurit

to 21.1. alkaen, C More

Karkurit on Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uusi draamasarja, jonka keskiössä ovat karkureita paikantava eliittipoliisiyksikkö ja lain kouraa pakenevat rikolliset. Yksikköä johtaa voimakastahtoinen, mutta empaattinen Karita Tulikorpi (Pirjo Lonka), jolle tiimi on kuin perhe. Tiimiin kuuluvat Karitan läheisin kollega Niklas (Kristo Salminen), vanhan koulukunnan edustaja, vinkkimiesten tuntija Pertti (Matti Onnismaa), data-analyytikko ja lapsinero Lori (Anna Böhm), uutena vahvistuksena Roban poliisipiiristä siirtynyt entinen peitepoliisi Santiago (Deogracias Masomi) sekä salaisena apuna hakkeri Eeli (Pyry Heikkilä).

Aallonmurtaja

3. kausi, helmikuussa, C More

C More -alkuperäissarjasuosikki palaa uudella kaudellaan! Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita vankilassa. Tuula Aaltonen (roolistaan Venla-palkittu Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Koskettavan rikossaagan kolmannella kaudella mukaan astelee myös liuta uusia hahmoja, jotka alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa.

Nyrkki

alkaa ma 8.2. klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Kylmän sodan aikaiseen 1950-luvun Helsinkiin sijoittuva vakoojatrillerimenestys nähdään alkuvuodesta alkaen MTV3-kanavalla. Useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia keränneen sarjan keskiössä on Supon salainen iskuryhmä Nyrkki. Rooleissa loistavat muun muassa Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola, Katja Küttner, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky. Ohjauksesta vastaavat AJ Annila ja Alli Haapasalo.

Hotel Swan Helsinki

2. kausi, myöhemmin keväällä, C More

Kevään suureksi draamasuosikiksi noussut C More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki jäi ensimmäisellä kaudellaan niin kutkuttavaan tilanteeseen, että tarinan on jatkuttava! Siispä ensi keväänä C Moressa saadaan jännittää hotellimaailmaan sijoittuvan murhamysteerin toista kautta. Selviääkö hotellinjohtaja Ella Kalliolle (Oona Airola) kuka Ville Pajarin murhaaja on? Kestääkö Ellan ja Henrik Svanströmin (Lauri Tilkanen) suhde? Miten käy muiden hotellin työntekijöiden?

Paras vuosi ikinä

2. kausi, myöhemmin keväällä, C More

Viime keväänä ensi-iltansa saanut C More -alkuperäissarja Paras vuosi ikinä singahti vauhdilla suomalaisten suosikkikomedioiden joukkoon. Karlan (Lotta Kaihua) ja Miinan (Ella Lahdenmäki) samaistuttavia toilailuja päästään seuraamaan ensi keväänä sarjan kakkoskaudella, jolloin elämänsä parasta vuotta viettävät kolmikymppiset kämppikset ravistelevat entistä enemmän omia ennakkoluulojaan. Kakkoskaudella sarjassa nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, kuten Tommi Eronen, Santtu Karvonen ja Johannes Holopainen.

Roba

5. kausi, myöhemmin keväällä, C More

Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa keväällä viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi eikä suosio osoita laantumisen merkkejä! Uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne luo ylitsepääsemättömältä näyttävän särön Roban poliisiaseman arkeen.

Rantabaari

3. kausi, myöhemmin keväällä, Sub ja mtv-palvelu

Kuuman kesän rakkaudenkoukeroihin sekoittuu hyytävä mysteeri, kun menneisyyden tragedia heittää varjonsa Trissa-rantabaarin ja koko Taivallahden ylle. Jos jokin on varmaa, niin se, ettei kesän lopulla mikään ole ennallaan. Rooleissa nähdään muun muassa Johanna Puhakka, Sofia Arasola, Jaana Joensuu, Eric Barco ja Salatuista elämistä tutuksi tullut Hemmo Karja.

Ex-Onnelliset

4. kausi, myöhemmin keväällä, MTV3

Johanna Vuoksenmaan luoman menestyssarjan neloskaudella Eroasunnot-taloyhtiön naapurustoon muuttaa jälleen uusi eroperhe, ja tutummillakin asukkailla on edessä omat haasteensa. Vahvana teemana on vanhemman suhde ei-biologisiin lapsiin, sekä uusperhe- että sateenkaariperhekuvioiden kautta. Uusina näyttelijöinä sarjaan astelevat muun muassa Minna Suuronen, Helena Vierikko, Taisto Oksanen ja Jarkko Niemi.

HENGÄSTYTTÄVÄN KOVATASOISTA URHEILUTARJONTAA

C Moren kevät täyttyy sykettä nostattavasta huippu-urheilusta. Alla olevien lisäksi C Moren kevään urheilutarjottimelta löytyvät muun muassa golfin PGA Tour, yleisurheilun Timanttiliiga, MotoGP sekä lähes päivittäiset ravilähetykset. 

Jääkiekko

Kotimaisen Liigan playoffs-kevät huipentuu finaaleihin, jonka jälkeen koko Suomi kerääntyy jännittämään Leijonien menestystä MM-kaukalossa, touko-kesäkuun vaihteessa. Myös kattaus suomalaispelaajia vilisevän SHL:n otteluita lähetetään C Moressa joka viikko.

Jalkapallo

Jalkapallon Mestarien liigassa pokaalijahti jatkuu pudotuspelivaiheessa. Maailman parhaat joukkueet ja pelaajat pistävät parastaan panosten kasvaessa. Mestarien liiga huipentuu finaaliin 29. toukokuuta. C More esittää myös kaikki Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelut sekä valikoituja Portugalin liigan kohtaamisia.

Formulat

F1-kausi 2021 sai vastikään suomalaisfaneja ilahduttavan käänteen, kun Kimi Räikkönen ilmoitti uransa jatkumisesta. Veteraani jatkaa Alfa Romeon tallissa ja lähtee uransa 19. kauteen kuninkuusluokassa. Radalla jatkaa myös ensimmäistä maailmanmestaruuttaan Mercedeksellä tavoitteleva Valtteri Bottas.

UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMAT

Kesäkuussa 2021 MTV Uutiset seuraa kaikilla jakelualustoilla tiiviisti kuntavaalien käänteitä muun muassa kuumassa puheenjohtajatentissä sekä tulosiltana 13.6.2021. Syksyllä taas juhlitaan 40 vuotta täyttäviä MTV Uutisia!

Suomen ensimmäinen digitaalinen uutiskanava MTV Uutiset Live tarjoaa päivän tärkeimmät uutiset sekä viihteen, urheilun ja lifestylen kiinnostavimmat puheenaiheet MTVuutiset.fissä, mtv-palvelussa ja C Moressa. Suomen parhaasta uutispalvelusta voi nyt nauttia myös uudistuneissa MTV Uutiset -sovelluksessa, joka on ladattavissa Android- ja iOs-sovelluskaupoista.

Ajan tasalla aamusta iltaan

Katseluosuuksiaan kasvattaneet ajankohtaisohjelmat Uutisaamu ja Viiden jälkeen suosittuine juontajineen pitävät huolen siitä, että MTV3-kanavan katsojat pysyvät ajan tasalla aamulla ja alkuillasta.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen

Ajankohtaisohjelma Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen jatkaa tutulla ohjelmapaikallaan tiistai-illoissa osana Kymmenen uutisten uutispakettia. Kevätkauden ensimmäinen jakso nähdään tiistaina 12.1. Viikoittain käsittelyssä on puhuttavia ja ajankohtaisia aiheita niin meiltä Suomesta kuin ulkomailta.

Rikospaikka

Rikospaikka jatkuu rikostoimittajien Pekka Lehtinen ja Jarkko Sipilä johdolla 9. tuotantokauden merkeissä 19.1. alkaen. Rikospaikassa kuullaan viikon tärkeimmät rikoksiin liittyvät uutiset sekä käsitellään rikosten tekotapoja ja motiiveja menneiltä vuosilta.

Varaa paikkasi MTV:n keväässä 2021, tutustu ohjelmistoon!