MTV:n kevät 2022

MTV:n kevät tarjoaa mainostajalle laajaa tavoittavuutta, ostovoimaisimman yleisön ja laadukkaan mediaympäristön. Tutustu ohjelmistoon!

KOTIMAISET SUURSUOSIKIT JA MAHTAVAT UUTUUDET

MTV on jälleen tulevana keväänä Suomen suosituimpien ja näyttävimpien viihdeohjelmien koti. Monipuolinen viihdeohjelmisto niin arki-illoissa kuin viikonloppujen ilona tuo tasaista tavoittavuutta jokaiselle päivälle. Laajalla tavoittavuudella herätät kiinnostusta laajemmin kuin pelkästään ydinkohderyhmässäsi ja mahdollistat kasvua brändillesi.

Live-lähetyksissä on oma taikansa, ja ilmiöohjelmat keräävät perheet ja ystävät yhteen juuri tietyssä hetkessä. Monipuolinen ohjelmisto takaa, että jokaiselle brändille löytyy oma sopiva sisältö, jossa olla mukana myös kattavilla erikoisratkaisuilla.

Suurmestari

16.4. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Suurmestari on yllättävän epätavallinen viihdeohjelma, jossa viihdetaiteilijat kilpailevat Suurmestarin suosiosta tämän laatimissa erikoislaatuisissa tehtävissä. Suurmestarina ylintä valtaa käyttää Jaakko Saariluoma, apukätenään tarkkanäköinen tuomari Pilvi Hämäläinen. Tehtävät hipovat tälläkin kaudella surrealismia ja testaavat kilpailijoiden älyä, taitoa ja oivalluskykyä monin eri tavoin.

Joonas Nordman Show: Grillikausi

16.4. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

On aika käynnistää grillikausi jo keväällä ja heittää tulisille hiilille suomalaisten rakastamat julkkikset sekä itse illan isäntä Joonas Nordman! Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman neljässä erikoisjaksossa studioon rakennetaan kunnon grillijuhlat, joissa julkkiksista vitsaillaan puolin ja toisin, sanoja säästelemättä, mutta suurella sydämellä.

Kaikkien aikojen gaalaviikonloppu MTV:llä

pe 6.5. ja la 7.5. MTV3 ja mtv-palvelu

Parhaat kotimaiset elokuvat ja televisio-ohjelmat sekä niiden tekijät palkitaan MTV:llä kaikkien aikojen gaalaviikonloppuna, kun Jussi-palkinnot jaetaan perjantaina 6.5. ja Kultainen Venla -palkinnot lauantaina 7.5. Kummankin gaalan juhlahumuun pääsee mukaan MTV3-kanavan ja mtv-palvelun suorissa lähetyksissä.

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi

13.2. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman toisella kaudella kymmenet julkisuudesta tutut ihmiset ovat jälleen salassa suunnitelleet tunteita nostattavia esityksiä, jotka pursuavat kunnioitusta, kiitollisuutta ja rakkauden tunnustuksia. Show’n seremoniamestarina toimii viime kaudelta tuttuun tapaan Marja Hintikka. Tuleva Laulu rakkaudelle -kausi tarjoilee myös erikoisjakson, jossa juhlitaan satavuotiasta Pelastakaa Lapset -järjestöä.

Sukuni salat

3.4. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Sukuni salat palaa ruutuun kymmenen uskomattoman ja koskettavan jakson voimin. Marja Hintikan johdolla tunnettu henkilö matkaa oman sukunsa menneisyyteen. Sarjan toisella kaudella mm. ihmetellään elämää keskiaikaisessa linnassa ja selvitetään murhamysteeri. Sukuni salat tarjoaa jälleen liikuttavia, ilahduttavia ja kaihoisiakin hetkiä, kun ovet menneeseen aukeavat päähenkilöille ja tapahtumat heräävät henkiin.

Suomen kaunein koti: kesämökit

21.3. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Tuomarikolmikko toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen kiertävät jälleen halki kesäisen Suomen ihastelemassa ja arvioimassa kolmeakymmentä persoonallisen upeaa ja yllättävää kesänviettopaikkaa. Tällä kaudella nähdään modernia hirsirakentamista, perinteisiä pyöröhirsimökkejä sekä kauniisti sisustettuja kesäkoteja – ripausta designia unohtamatta! Ohjelman erikoisjaksossa kurkistetaan myös julkisuudesta tuttujen ihmisten kesäpaikkoihin.

Kotoisa

9.3. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Kotoisan viidennellä tuotantokaudella Niina Ahonen ja Rickard Carlsson toteuttavat erilaisissa kodeissa entistäkin isompia muutoksia. Myös pihoilla nähdään näyttäviä ja yllätyksellisiä muutoksia, joista vastaavat Helga Andersson sekä veljekset Arto Kontio ja Tero Kontio. Viides kausi laajenee Kotoisa 48 h -erikoisjaksojen voimin, joissa Niina ja Rickard loihtivat muutoksia 48 tunnissa.

Myyrä

3.4. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Myyrän kolmannella tuotantokaudella julkisuudesta tutut henkilöt suuntaavat vaiherikkaalle seikkailulle ulkomaille juontaja Roope Salmisen johdolla. Heidän tavoitteenaan on kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin ratkomalla tehtäviä, jotka vaativat älyä, taktikointia sekä fyysistä taituruutta. Yksi kilpailijoista on kuitenkin Myyrä - petturi ja salainen sabotööri, joka heittää kapuloita ryhmän rattaisiin. Hänen tavoitteenaan on pitää porukan voittopotti mahdollisimman pienenä, jäämättä itse kiinni.

Bachelor 2022

1.3. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Kevät 2022 tulee tihkumaan romantiikkaa, kun kaikkien aikojen ikonisin deittailuohjelma Bachelor valtaa katsojien televisioruudut ja sydämet. Tällä kertaa rakkautta etsii ihana kolmekymppinen sinkkumies, joka on enemmän kuin valmis sitoutumaan. Bachelorin sydäntä tavoittelee joukko persoonallisia naisia, jotka pääsevät tutustumaan häneen upeissa ja eksoottisissa puitteissa. Ohjelman juontaa Mikko Parikka.

Lego Masters Suomi

17.3. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Mitä sinä rakentaisit kolmella miljoonalla LEGO-palikalla? Keväällä nähdään kenestä tulee ensimmäinen LEGO Masters Suomi -voittaja, kun maailmalla menestynyt LEGO Masters -formaatti saapuu Suomeen! Jaakko Saariluoman juontamassa ohjelmassa kahdeksan erilaista rakentajaparia kilpailee toisiaan vastaan näyttävissä ja vaativissa haasteissa. Teoksia tarkastelee ja arvioi arvovaltainen päätuomari LEGO Groupin Creative Lead Esa Nousiainen. Tämä on ohjelma luovuudesta, intohimosta sekä uskomattomasta taidosta.

Suomen surkein kuski

21.3. alkaen, Sub ja mtv-palvelu

Luvassa on jälleen vauhtia ja vaaratilanteita, kun 10 uutta surkeaa kuskia pääsevät näyttämään koko kansalle ajotaitonsa hauskojen ja jännittävien tehtävien parissa sarjan kahdeksannella kaudella. Ohjelman juontaa käryävien kytkimien keskeltä Eero Ettala ja surkeimpien kuskien läheltä piti -tilanteita arvioivat tuomaristoon paluun tekevä formulakuski Emma Kimiläinen yhdessä poliisi Sari Nuolikosken sekä ajovalmentaja Tuomo Nikkolan kanssa.

Maajussille morsian

10.3. esittelyjakso, MTV3 ja mtv-palvelu

Maajussille morsiamen 15. kausi avataan esittelyjaksolla, jossa tapaamme Vappu Pimiän johdolla kahdeksan maaseudun miestä ja naista, jotka ovat valmiina rakkaudelle. Suosikkisarjassa seurataan pelottomia maajusseja, jotka toivovat löytävänsä tosirakkauden heitä kirjeitse lähestyneiden sinkkujen joukosta.

Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois!

21.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Maailmalla huippusuosittu I'm a Celebrity... Get Me Out of Here saapuu vihdoin Suomeen! Ohjelmassa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat viikoiksi kauas viidakkoon alkeellisiin ja äärimmäisiin olosuhteisiin kilpailemaan fyysisesti ja psyykkisesti vaativissa haastetehtävissä. Julkkisten tavoitteena on kerätä yhteistä hyväntekeväisyyspottia valitsemalleen kohteelle. Mikäli viidakon olosuhteet käyvät liian koviksi, on kilpailijalla on vapaus huutaa milloin vain “Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!”, ja vetäytyä näin välittömästi pois kisasta. Ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi.

Koko Suomi leipoo

10.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Rakastetun Koko Suomi leipoo -ohjelman seitsemäs kausi on todellinen tunteiden vuoristorata leivonnan herkullisessa maailmassa. Miten leipurit selviytyvät haastavista leivontatehtävistä yksi toisensa jälkeen ennätyshelteiden keskellä? Kausi huipentuu finaaliin, jossa palkitaan Suomen paras kotileipuri. Juontajana jatkaa Anne Kukkohovi ja tuomareina Toni Rantala sekä Markus Hurskainen.

Putous

5.2. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Suomen rakastetuin viihdeilmiö Putous jatkuu helmikuussa! Jo 14. kaudelleen edennyt viihdeohjelma tarjoilee tälläkin kaudella reippaan annoksen takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä. Kaiken kruunaa sketsihahmokilpailu uusine hahmoineen, hokemineen ja yllätyskäänteineen.

Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii tulevalla kaudella seitsemän näyttelijää: sekä edellisiltä kausilta tuttuja näyttelijöitä että ohjelmassa debytoivia uusia tähtiä. Viime kaudelta tutun Maaria Nuoranteen ja Putous-konkareitten Mikko Töyssyn ja Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola. Ohjelman juontaa Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Kuutamolla

5.2. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Supersuosittu Kuutamolla jatkuu MTV:n keväässä! Kansakunnan enigmaattisin viihdeohjelma jatkaa hyväksi havaitulla valehtelun ja salaperäisyyksien linjalla. Janne Kataja toimii itseoikeutettuna isäntänä ja pitää huolen sekä katsojien että vieraiden viihtyvyydestä. Jokaisessa jaksossa kolme vierasta kokoontuu kertomaan tarinoita, ja kilpailijoiden ja yleisön tehtävänä on tunnistaa valhe totuuksien joukosta.

Pitääkö olla huolissaan?

13.2. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Jo käsitteeksi muodostuneesta kysymyksestään tuttu paneelishow jatkaa uusin jaksoin. Tosin ”show” on ylimitoitettu sana kuvaamaan tunnelmaa, jossa voi kuulla hilseen irtoavan ja seinän maalien rapisevan. Tämä Levyraadista, Ruutuysistä ja Love Islandista vaikutuksia imenyt keskeislyyrinen ohjelma tuo ruutuun taas samat naamat eli Jenni Pääskysaaren, Miika Nousiaisen, Tuomas Kyrön ja Kari Hotakaisen. Luvassa on jälleen puhetta ei yhtään mistään ja samalla kaikesta.

MasterChef Suomi

15.2. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Keväällä 2022 MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10 000 euron rahapalkintoa. Keittiö täyttyy rakkaudesta ruokaan, ilosta ja naurusta, liekeistä ja savusta, vahvoista tunteenpurkauksista ja jännittävistä kohtaamisista ravintola-alan huippuammattilaisten kanssa. Alkavalla kaudella Kape Aihisen rinnalla aloittavat keittiömestarit Henri Alén ja Helena Puolakka.

Kenen kotona?

6.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Odotettu Kenen kotona? tulee taas! Ohjelman jokaisessa jaksossa pääsemme tutustumaan neljään erilaiseen kotiin ja arvailemaan, kenen kotona milloinkin ollaan. Neljä toisilleen tuntematonta asukasta tietävät toisistaan vain nimen ja ammatin lähtiessään yhteiselle kyläilykierrokselle. Voiko pelkän ulkoisen olemuksen ja ammatin perusteella arvata, miten kukakin asuu? Sarjan juontaa ihastuttava Tuija Pehkonen.

KOTIMAISET DRAAMAT JA KOMEDIAT

Kotimaisella draamalla tavoitetaan laajasti ja monipuolisesti eri kohderyhmiä, erityisesti naiskohderyhmiä sekä nuoria. Käsikirjoitettu draama ja komedia kuuluvat olennaisesti MTV:n laadukkaaseen ohjelmasisältöön.

Keväällä kotimaisten sarjojen ystävät saavat nauttia MTV:llä C More -alkuperäissarjojen, kuten huippusuositun Aallonmurtajan, Suomen pitkäikäisimmän poliisidraaman Roban ja ykköskaudellaan katsojia koukuttaneen Hotel Swan Helsingin uusista kausista.

Salatut elämät

3.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Muutoksen tuuli viuhuu Pihlajakadulla. Vanhat tutut palaavat, mutta hyvästeiltäkään ei vältytä. Kuka joutuu sopeutumaan isän rooliin? Entä kuka haluaa äidiksi ja kuka ei todellakaan? Uusia ihastuksia tulee kuin sieniä sateella, mutta kummasti vaan aina joko vanha suola tai kielletty hedelmä on se ykkösvaihtoehto. Rakastettu päivittäissarja Salatut elämät jatkuu lyhyen joulutauon jälkeen heti tammikuun alussa.

Karuselli

21.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Kotimainen C More -alkuperäissarja Karuselli on hykerryttävä komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Petteri Summasen ohjaama ja yhdessä Kari Hietalahden ja Anna Ruohosen kanssa käsikirjoittama, 10 itsenäistä tarinaa sisältävä sarja kuvaa tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Erilaiset komediatyylit pitävät katsojan valppaana jaksosta toiseen.

Aallonmurtaja

24.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

C More -alkuperäissarja Aallonmurtajan kehuttu rikossaaga saa jatkoa uuden jännittävän tuotantokauden myötä. Uutuuskaudella rikollisten karu arki pyörii vankilassa, jossa suurin osa Aaltosen jengistä suorittaa tuomioitaan. Aallonmurtajan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Aleksi Kaukamo, Sara Pehrsson, Tatu Sinisalo ja Isla Mustanoja.

Paras vuosi ikinä

maaliskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

C More -alkuperäissarja Paras vuosi ikinä on komediasarja kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta – kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Carpe F*cking Diem! Pääosissa toisellakin tuotantokaudella ovat Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki.

Hotel Swan Helsinki

maaliskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Hotel Swan Helsinki -draamasarjassa seurataan kylmäävää murhatutkintaa ja mutkikkaita suhdekiemuroita hohdokkaassa hotellimaailmassa. Toisen kauden alkaessa on kulunut puoli vuotta edellisen kauden tapahtumista. Hotel Swan Helsinki on C More -alkuperäissarja. Sarjaa tähdittävät muun muassa Oona Airola, Lauri Tilkanen, Turkka Mastomäki, Jarkko Niemi, Milka Ahlroth ja Roope Salminen.

Roba

myöhemmin keväällä, MTV3 ja mtv-palvelu

Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisidraamaksi kasvanut C More -alkuperäissarja Roba jatkuu 5. tuotantokauden jaksoin. Suosikkisarjaa tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Uuden Roba-kauden teema on poliisiin kohdistuva väkivalta ja maalittaminen.

Rantabaari

maaliskuussa, Sub ja mtv-palvelu

Rantabaari-sarjan kutkuttavan koukuttaviin juonenkäänteisiin saadaan uutuuskaudella entistäkin enemmän säpinää, kun mukaan astelee liuta uusia hahmoja. C Moren alkuperäissarjasta nähdään nyt jo neljäs tuotantokausi.

Made in Finland

myöhemmin keväällä, C More

Odotettu Made in Finland – tarina Nokiasta on kiehtovasti kerrottu kertomus Nokian ensimmäisistä askeleista kohti maailmanlaajuista menestystä. C More -alkuperäissarjan keskiössä ovat nuoret ja neuvokkaat asianajajat, nerokkaat insinöörit ja ajan hermolla oleva johtaja, joiden rohkeus pelasti koko yhtiön. Sarjan pääosissa nähdään vakuuttava kattaus tämän hetken kiinnostavimpia näyttelijöitä, muun muassa Satu-Tuuli Karhu, Emil Kihlström, Aku Sipola, Oona Airola ja Sampo Sarkola.

Harjunpää

helmikuussa, C More

C More -alkuperäissarjavalikoima saa vuodelle 2022 laadukkaan kotimaisen lisäyksen Harjunpää-rikosdraamasarjasta. Matti Yrjänä Joensuun valtavan suosittuihin Harjunpää-klassikkodekkareihin pohjautuvassa uutuussarjassa kesäinen Helsinki näyttäytyy murharyhmän tutkijoiden Timo Harjunpään ja Onerva Nykäsen kautta erilaisin silmin, kun ihmiset eivät ole turvassa kaduilla tai edes kodeissaan. Sarjan pääosissa nähdään Olli Rahkonen ja Olga Temonen.

ASIAOHJELMAT JA DOKUMENTIT

MTV3 on ainoa kaupallinen tv-kanava Suomessa, joka tarjoaa uutis- ja ajankohtaissisältöä päivittäin. MTV:n laadukkailla ja monipuolisilla uutissisällöillä tavoitetaan erityisesti päättäjiä ja kohderyhmiä, jotka muuten katsovat vähemmän tv:tä.

SuomiAreena Goes Media on uusi tv- ja media-alaa eteenpäin vievä, keskustelukulttuuria vahvistava tapahtuma, joka yhdistää̈ ajankohtaisten aiheiden äärelle tv- ja media-alan tekijät, toimijat ja katsojat. Alan keskusteluita seurataan vain mtv-palvelussa 13.1.2022.

Asian ytimessä

26.1. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

MTV Uutisten ajankohtaistarjonta laajenee entisestään, kun tiistain myöhäisilloista tutuksi tullut Asian ytimessä siirtyy aiempaan ajankohtaan ja kasvaa tunnin mittaiseksi ajankohtaismakasiiniksi keskiviikkoiltoihin. Ohjelma keskittyy viikon tärkeimpiin kokonaisuuksiin ja mielenkiintoisimpiin puheenaiheisiin, jotka voivat vaihdella kansainvälisen ja valtakunnallisen politiikan laajoista kysymyksistä paikallisempiin teemoihin.

Teknavi

maaliskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Vauhtia, viihdettä ja hyödyllistä tietoa sekä automarkkinoiden että elektroniikkamaailman uutuuksista tarjoileva Teknavi jatkuu MTV:n keväässä uusin aihein ja jaksoin. Pitkäikäistä ohjelmaa on esitetty yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2011 ja nyt alkaa ohjelman 23. tuotantokausi.

Karalahti - rehellinen dokumentti ex-jääkiekkoilijasta

myöhemmin keväällä, MTV3 ja mtv-palvelu

Dokumenttisarja jääkiekon ihaillusta ja vihatusta pahasta pojasta. Rakkaus jääkiekkoa kohtaan vie Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan SM-liigaan, maajoukkueeseen, maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Peliuran ohessa Jere liikkuu piireissä, joissa alkoholi ja huumeet ovat arkipäivää – ja tämä vie hänet lopulta teho-osastolle koomaan ja lähelle kuolemaa.

VAIN MTV-PALVELUSSA

Mtv-videopalvelulla on tärkeä rooli niin sanotussa Total TV -kampanjassa eli vaikuttavassa lineaari-tv:n ja videomainonnan yhdistävässä kampanjassa. Hyödyntämällä mtv-palvelua mahdollistetaan tarkempi kohdennus, nuorennetaan kampanjan kokonaisprofiilia ja kasvatetaan kampanjan kokonaistavoittavuutta. Laadukkaalla Premium-videomainonnalla mtv-palvelussa tavoitetaan kuluttajat oman suosikkisisällön äärestä ja aktivoidaan suoraan markkinoijan sivulle.

Muun muassa nämä kotimaiset ohjelmat näet vain mtv-palvelussa. Lisäksi mtv-palvelu tarjoaa paljon dokumentteja ja kansainvälisiä sarjoja katsottavaksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

The Harlins

27.4. alkaen, mtv-palvelu

Uudessa The Harlins -sarjassa seurataan legendaarisen elokuvaohjaaja Renny Harlinin sekä tämän kihlatun Johannan vauhdikasta elämää Suomessa ja maailmalla. Sarjassa kurkistetaan hektisen työn lisäksi myös Rennyn ja Johannan vapaa-aikaan ja päästään mukaan kosmopoliittiparin tähtihetkiin punaiselta matolta romanttisille treffeille.

Bachelor: Ruusun jälkeen

maaliskuussa, mtv-palvelu

Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmassa Juontaja Mikko Parikka palaa ennennäkemättömiin hetkiin ohjelmaan osallistuneiden naisten kanssa. Ohjelmassa hypätään kulisseihin jokaisen Bachelor 2022 -jakson päätteeksi, ja seurataan mitä huvilalla tapahtuu, kun poikamies ei ole paikalla. Muistellaan mennyttä ja sanotaan se, mitä sanomatta jäi.

Myyrä Talk

myöhemmin keväällä, mtv-palvelu

Myyrän kolmannella tuotantokaudella julkisuudesta tutut henkilöt suuntavat vaiherikkaalle seikkailulle ulkomaille juontaja Roope Salmisen johdolla. Jokaisen jakson yhteydessä Myyrän metsästystä jatketaan mtv-palvelussa vakiokommentaattorin ja vierailevien tähtien voimin.

Kevät on täyttä urheilujuhlaa

Kiekkokausi huipentuu jääkiekon MM-kotikisoihin

Keväällä taistelu Kanada-maljasta ja jääkiekon uuden Suomen mestarin tittelistä kiihtyy. Myös Mestiksessä pudotuspelikausi käy kuumana. Kiekkokauden kruunaa Tampereella ja Helsingissä pelattavat jääkiekon miesten MM-kotikisat. Kisahuumaan heittäydytään C Moressa ja MTV3-kanavalla.

Seurajoukkuejalkapallon mestarit ratkeavat

Euroopan mahtiseurat täyttävät C Moren kevään maailmanluokan jalkapallolla. Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät helmikuussa ja huipentuvat toukokuun finaaliin. Lisäksi C More seuraa tiiviisti mestaruustaiston kehittymistä La Ligassa ja Serie A:ssa.

C Morelta löytyy urheilua jokaiseen makuun

C Moren yleisurheiluvuoden aloittavat World Athleticsin hallikisat, ja myöhemmin keväällä päästään jälleen seuraamaan maailman huippujen ennätystehtailua Timanttiliigassa. Lisäksi C Moressa seurataan myös mm. Rallicrossin MM-sarjaa, SHL-jääkiekkoa sekä WTA-tennistä.