MTV:n kevät 2024

Mainostaja, tule huomatuksi ja jää mieleen. Tutustu ohjelmistoon!

MTV:n keväässä 2024 on luvassa on rakkautta, naurua, yllätyksiä, koskettavia tarinoita ja tiukkaa kilpailua. MTV Katsomosta ja MTV:n kanavilta löytyvät koukuttavimmat realityt, laadukkaimmat draamasarjat, paras urheilutarjonta ja päivän polttavimmat uutissisällöt. Mainostaja, tule huomatuksi ja jää mieleen – tutustu MTV:n kevään 2024 ohjelmistoon!

SYKÄHDYTTÄVÄT VIIHDEUUTUUDET

LOVE

18.2. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

MTV:n kevätsunnuntait ovat täynnä kaiken kattavaa rakkautta. Nyt jos koskaan on LOVEn aika! LOVE on rakastettu kotimainen musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan tavallisten suomalaisten ystävyyden, rakkauden ja välittämisen tarinat sekä tarinoihin liittyvät tärkeät kotimaiset kappaleet eturivin artistien esittäminä. Kutkuttavien yllätysten huipennuksena esitettävät laulut soivat muun muassa ylimmille ystävyyksille, maailman parhaille vanhemmille, läpi vaikeuksien vierellä kulkeneille elämänkumppaneille sekä työ- ja harrastusyhteisöjen valonkantajille. LOVEn valovoimaisina juontajina häärivät herkällä ja inhimillisellä otteella Susani Mahadura ja Ernest Lawson, jotka johdattavat ohjelmaa lempeästi yllätyksestä toiseen.

Kolmiodraama

5.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Maailmalla mainetta niittänyt rakkausohjelma saapuu Suomeen! Uudessa Kolmiodraamassa viisi nykymaailman pinnalliseen ja ulkonäkökeskeiseen deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu täysin uudenlaiseen kokeiluun. Heille valitaan kaksi sopivaa kumppania ja he tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä, täysin ilman ulkonäköpaineita. Viestitellessä syntyneen yhteyden perusteella he valitsevat ehdokkaista toisen, jonka kanssa he muuttavat yhteen, jakaen arjen ilot ja surut saman katon alla. Tämä valinta on kuitenkin vasta alkua, sillä edessä on dramaattinen käänne, jonka myötä yksi on jäävä aina kolmanneksi pyöräksi.

Race Across The World Suomi

16.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Race Across The World Suomi on kilpailu, joka vie kuusi paria elämänsä seikkailulle. Kisa alkaa Marokosta, josta Suomeen lentäisi kuudessa tunnissa, mutta ohjelmassa parit taittavat tuhansien kilometrien matkan maata ja merta pitkin. Matka kotiin kulkee viiden eri välietapin kautta, ja viimeiseksi kullekin etapille saapunut pari on vaarassa pudota. Lentäminen on kielletty, eikä kilpailijoilla ei ole apunaan luottokortteja tai digilaitteita. Heillä on vain toisensa, kartta ja rajattu määrä käteistä. Tämä on seikkailu, jossa matka voi olla tärkeämpi kuin määränpää! Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Levyraati

20.1. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Legendaarinen Levyraati tekee paluun ja panee joka viikko paremmuusjärjestykseen tunnin verran tuoretta musiikkia. Musiikkiin intohimoisesti ja avoimin mielin suhtautuvat levyraatilaiset kuuntelevat uudet kotimaiset ja ulkomaiset kappaleet, ja pisteyttävät ne yhdestä kymmeneen. Katsojat näkevät kappaleiden musiikkivideot, mutta raatilaiset kuulevat vain biisin. Lopuksi julistetaan voittaja eli eniten pisteitä kerännyt, viikon paras kappale. Levyraati koostuu vakiojäsenistä sekä viikoittain vaihtuvista vieraista, joista osa on julkisuudesta tuttuja ja osa ei.

Tabu

28.4. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Tabu on ohjelma, jonka keskiössä ovat aiheet, joille ei saisi nauraa. Tabussa tapaamme ihmisryhmiä, jotka elävät jonkun sosiaalisen, henkisen tai biologisen haasteen kanssa. Jaksoissa käsitellään sitä, millaista arki on iloineen ja toisaalta vammaan tai sairauteen liittyvine haasteineen. Mukana keskusteluissa elää näyttelijä Pekka Strang, joka tutustuu päähenkilöihin rennon juttelun, yhdessä tekemisen ja syvällisten keskusteluiden kautta.

Sanansaattajat

18.2. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Sanansaattajat on kilpailu sanojen etymologiasta, eli siitä, mistä sanat tulevat ja mitä ne tarkoittavat. Sanojen alkuperää arvailevat, tietävät ja keksivät vakiokilpailijat Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö, ja heitä vastaan kisaa viikoittain vaihtuva vieraileva sanansaattaja. Oikeat vastaukset kertoo ja kilpailijoiden sepostukset tuomaroi kielitieteilijä Janne Saarikivi. Jenni Pääskysaari johtaa sanailua, kirjaa pisteet ja julistaa voittajan.

Komediaklubi

24.5. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Tervetuloa Komediaklubille! Viihdyttävä uutuusohjelma vie sinut eturiviin Tampereen TTT-Klubille, jonka lavalla esiintyy kotimaisen komiikan rakastetuimmat tähdet ja kiinnostavimmat nousevat lahjakkuudet. Komediaklubin seurassa pääset nauramaan yli 50:lle stand up -koomikolle ja nauttimaan intiimin klubi-illan vangitsevasta tunnelmasta poistumatta kotisohvalta.

Unelmia Italiassa

11.4. alkaen, MTV Katsomo

Unelmia Italiassa -ohjelma kertoo Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin sekä Reino-koiran pitkäaikaisten unelmien toteuttamisesta ja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti ja ostavat 200-vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta ja aloittavat sen remontoinnin. Miten käy unelmille, kun mm. paikallinen byrokratia ja Ellenin terveyshuolet vaikeuttavat projektia?

RAKASTETUIMMAT SUOSIKIT

Putous

20.1. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Lauantai-iltojen kestohitti Putous tekee tammikuussa näyttävän paluun MTV3:n lauantai-iltoihin jo 16. tuotantokauden merkeissä. Ohjelman tulevalla kaudella tarjoillaan takuuvarmaa sketsiviihdettä sekä merkittäviä uudistuksia. Kauden ohjaa Antti Tuomas Heikkinen, ja juontajana jatkaa Niina Lahtinen. Putous-areenalle marssii tulevalla kaudella kuusi näyttelijää. Tuleva näyttelijäjoukko on riemukas sekoitus niin uusia tähtiä kuin vanhoja Putous-konkareitakin. Tulevalla kaudella legendaarinen sketsihahmokilpailu uudistuu ensimmäistä kertaa Putouksen historiassa.

Yökylässä Maria Veitola

8.2. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Venla-palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen! Sarjan yhdeksännellä kaudella vieraillaan taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Luvassa on syksyisiä maisemia sekä hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita päähenkilöidemme elämän varrelta.

Muodin huipulle

8.2. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Keväällä nähdään jälleen, kuinka luovuus herää eloon näyttävissä muotiluomuksissa, kun Muodin huipulle -sarjan uusi kausi alkaa. Kymmenen lahjakasta suunnittelijaa pääsee näyttämään ja kehittämään taitojaan intensiivisissä tehtävissä, jotka haastavat heidän luovuuttaan, uudistumiskykyä, sekä tekniikkaa luoda vaikuttavia luomuksia näytöslavalle. Suunnittelijoiden apuna on jälleen mentori, viime kaudelta tuttu Sofia Järnefelt. Ohjelman juontaa häikäisevä Miisa Grekov, joka yhdessä tyylitaituri Sami Sykön kanssa arvioi suunnittelijoiden luomuksia. Vakiotuomaristoon liittyy ohjelmasta itse aikoinaan muotimaailmaan noussut, suomalaisen muodin huippunimi Mert Otsamo.

MasterChef Suomi

6.2. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

MasterChef Suomessa käynnistyy uusi ja ennennäkemätön kausi! Tänä vuonna kilpailu alkaa isommin kuin koskaan aikaisemmin massiivisella bootcamp-esikarsinnalla. Tutut tuomarit Kape Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén paneutuvat kahden päivän ajan arvioimaan 40 eri puolilta Suomea saapunutta amatöörikokkia bootcamp-keittiössä. Intensiivisen kilpailun aikana testataan kokkien luovuutta ja teknisyyttä. Vain kymmenen upeaa ja taitavaa kilpailijaa pääsee aloittamaan kisan MasterChef Suomi -keittiössä. Yksi heistä tulee lopulta voittamaan 10 000 € palkinnon ja halutun MasterChef Suomi 2024 -tittelin.

Olet mitä syöt

18.4. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Olet mitä syöt -ohjelman tulevalla tuotantokaudella pureudutaan taas uusiin terveyden teemoihin. Millainen ruokavalio tukee mielenterveyttä? Miten löytää yhteys omaan kehoonsa ja seksikkyyteensä raskauksien jälkeen? Miten saada massa tarttumaan kehoon? Voiko migreeniä ehkäistä oikeanlaisella ruokavaliolla? Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa yhdeksää julkisuuden henkilöä terveellisten elämäntapojen ja hyvinvoinnin äärelle. Osallistujat ovat Joona Hellman, Vilma Karjalainen, Kimmo Vehviläinen, Riina-Maija Palander, Toni Nieminen, Eeva Vekki, Eero Herranen ja Minea Blomqvist-Kakko.

Suomen kaunein koti: Kesämökit

6.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelma jatkuu taas keväällä! Tuomarimme vievät katsojat ihailemaan kesämökkejä ja vapaa-ajan asuntoja aina eteläisestä Suomesta Lappiin ja Itä-Suomesta länsirannikon merimaisemiin. Tällä kaudella katsetta suunnataan vahvemmin myös mökin ulkopuolelle ja sen ympäristöön. Näemme kauniita mökkipihoja niin meren rannalla, pellon keskellä kuin myös perinteisissä järvimaisemissa. Tulevalla kaudella toimittaja Hanna Sumari saa mukaansa uudet tuomarit, maisemasuunnittelija Kati Jukaraisen ja arkkitehti Otto Heinosen.

Suurmestari

16.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Suurmestari palaa isompana ja komeampana kuin koskaan! Viidennellä kaudella seikkaillaan uudella kartanolla jännittävissä tehtävissä uuden kilpailijakaartin voimin. Timantintarkka tuomari Pilvi Hämäläinen arvioi suorituksia tiukalla silmällä ja raportoi Suurmestari Jaakko Saariluomalle pienimmätkin virheet studion hämyssä. Tällä kaudella nähdään, kuinka ala-asteen opettajalle esitelmöidään ananaksen tärkeydestä pizzassa, mallinukke saatellaan eeppiseen seikkailuun ja estetään Pilviä syömästä popcornia keinolla millä hyvänsä!

Kotoisa

1.4. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Kotoisa tulee taas ja toteuttaa toinen toistaan upeampia muutoksia suomalaisten kodeissa ja pihoissa! Kotoisan kuudes tuotantokausi on kattaus ainutlaatuisia kohteita, odottamattomia ratkaisuja sekä yllättäviä kohdehenkilöitä. Aiemmilta kausilta tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand tekee paluun ohjelmaan. Kauden aikana Seija Strand ja Vilja Schepel toteuttavat näyttäviä ja toimivia koteja. Lumoavia pihoja loihtivat Helga Andersson ja Arto Kontio.

Joonas Nordman Show: Grillikausi

24.5. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Joonas Nordman Show: Grillikausi jatkaa roisia menoaan ja heittää jälleen tulisille hiilille suomalaisten rakastamat julkkikset. Yllättävimmätkin aiheet nostetaan pöydälle eikä mikään ole pyhää – kaikki on sallittua. Illan viimeinen puheenvuoro säästetään yksinoikeudella kunniavieraalle. Ohjelman juontaa Joonas Nordman.

Suomen surkein kuski

28.4. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Pois alta risut ja männynkävyt, Suomen surkeimmat kuskit tulevat taas! Ohjelmassa seurataan kahdeksan surkean kuskin edesottamuksia ajotaitoja mittaavissa tehtävissä. Ohjelman juontajana nähdään Eero Ettala ja kilpailijoiden suoritukset arvioivat formulakuski Emma Kimiläinen yhdessä ajoasiantuntija Sari Nuolikosken sekä ajovalmentaja Tuomo Nikkolan kanssa.

Ihanat siirtolapuutarhat

1.4. alkaen, MTV Katsomo ja MTV Ava

Kesäisen kepeä Ihanat Siirtolapuutarhat -ohjelma vierailee suomalaisilla siirtolapuutarhapalstoilla Nicke Lignellin johdolla. Ohjelmassa tutustutaan mökkiläisten kesänviettopaikkoihin ja työstetään pieniä muutoskohteita. Tällä kaudella muun muassa huhkitaan uusiksi kokonainen pihan askelkivetys, elvytetään ruusuköynnöstä, huolletaan ulko-ovi, perustetaan säväyttävä kukkapenkki, maalataan mökki sekä tehdään herkkuja puutarhan hyötykasveista.

PUHUTTAVIMMAT DOKUMENTIT JA AJANKOHTAISOHJELMAT SEKÄ LOISTOKKAIMMAT GAALAT

Uutisohjelmat

MTV Katsomo ja MTV3

Tuttuun uutispäivän rytmiin pääsee jälleen 8.1. alkaen, kun seitsemänä päivänä viikossa esitettävä Huomenta Suomi ja arki-iltaisin nähtävä Viiden jälkeen -kotiinpaluuohjelma jatkuvat. Kymmenen uutiset, Sää ja Tulosruutu koostavat päivän tärkeimmät tiedot joka ilta. Rikospaikka ja Uutisextra nostavat esiin koko Suomea puhuttavia aiheita ja tapauksia kerran viikossa myös tulevana vuonna.

Presidentinvaalit

MTV Katsomo ja MTV3

Kenestä seuraava tasavallan presidentti? MTV seuraa vaalien etenemistä tiiviisti vuoden vaihteen molemmin puolin! Ehdokkaat ovat tentattavina ensi kertaa jo keskiviikkona 13.12. klo 20–22 MTV:n suuressa vaalitentissä. Vaaliviikolla, keskiviikkona 24.1., on vuorossa toinen tentti, ja jännittävään ensimmäiseen tulosiltaan pääset mukaan 28.1. Jos vaaleissa tarvitaan toinen kierros, kaksi parasta ehdokasta ottavat toisistaan mittaa 7.2. Toinen tulosilta on vuorossa 11.2. MTV:n vaaliohjelmisto käynnistyy jo joulukuussa 2023 MTV Katsomossa Ehdokkaat vs. Google ja Vaaleihin Tommolan kanssa -ohjelmilla.

Missä olit, kun?

5.1. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Missä olit, kun? -ohjelmasarja palauttaa mieleen ikimuistoisimmat hetket, kun koko Suomi pysähtyi seuraamaan samaa uutistapahtumaa. Uusi nelijaksoinen kausi paneutuu Suomen historian vakavimpaan junaonnettomuuteen, joukkohysterian luoneen Dingo-yhtyeen hajoamiseen, Euroopan lentoliikenteen pysäyttäneeseen tulivuoreen, sekä Mikkelin panttivankidraamaan.

Kultainen Venla -gaala

26.1., MTV Katsomo ja MTV3

Vuoden 2023 parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat, ohjelmien tekijät ja katsojien suosikit palkitaan suorassa Kultainen Venla -gaalalähetyksessä.

Jussi-gaala

22.3., MTV Katsomo ja MTV3

Kotimaisen elokuva-alan parhaat palkitaan keväällä vuotuisessa Jussi-gaalassa. MTV esittää tähtirikkaan gaalan suorana lähetyksenä. Lähetyksen juontavat kokeneet valkokankaan tähdet Katariina Kaitue ja Jaana Saarinen.

Mun maailma

27.3. alkaen, MTV Katsomo

Keväällä 2024 nähdään Arman Alizadin ohjaama uusi realitysarja Mun maailma. Sarja vie meidät viiden hurmaavan 18–25-vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa. Mitä unelmat merkitsevät nuorelle aikuiselle ja voiko niitä saavuttaa? Arman nostaa pöydälle kysymyksiä 2020-luvun nuorten maailmasta ja antaa nuorten vastata niihin itse.

Jere Hietala - Salametsästäjien jäljillä

21.1. alkaen, MTV Katsomo

Jere Hietala - Salametsästäjien jäljillä on dokumenttisarja Jere Hietalan työstä ja kokemuksista salametsästyksen vastaisessa taistelussa Etelä-Afrikassa. Sarjassa liikutaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin ja kohdataan sekä rikollisia salametsästäjiä että suojelutyötä tekeviä puistonvartijoita ja suojeluaktivisteja. Lisäksi sarjassa oman jännittävän osansa näyttelevät villieläimet, joita täytyy yhtä aikaa suojella ja varoa.

Mainosmiesmurhaaja

14.3. alkaen, MTV Katsomo+ -tilauksella

MTV-alkuperäisdokumentti Mainosmiesmurhaaja pureutuu vuonna 1994 kadonneen turkulaisen lakimies Ilpo Härmäläisen katoamismysteeriin. Sarjassa seurataan lähietäisyydeltä, miksi keskusrikospoliisin tutkintaryhmä käynnisti jutun tutkinnan uudelleen lähes 30 vuotta myöhemmin, miten mainosmieheksi kutsutun murhaajan jäljille päästiin ja miten oli mahdollista löytää kadonnut Härmäläinen syvältä Airiston pohjasta. Dokumentissa päästään myös ainutlaatuisella tavalla tutustumaan Härmäläisen ruumiin löytäneen Merivoimien erikoisyksikön toimintaan.

HUIPPUSUOSITUT DRAAMASARJAT

Salatut elämät

29.1. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Pihlajakadun kevät on kuin hääpuku: uutta, vanhaa, jotain sinistä, jotain lainattua. Eikä suurintakaan unohdeta – itse rakkautta. Vanha suola vaan janottaa, miten on niin vaikeaa pitää näppinsä erossa existä? Kuka lähtee kohti horisonttia ja kuka puolestaan avaa pitkästä aikaa Pihlajakadun oven? Salatut elämät täyttää 25 vuotta 25. tammikuuta!

Hautalehto: Rakennus 31

15.2. alkaen, MTV Katsomo+ -tilauksella

MTV:n kiitetty alkuperäissarja Hautalehto saa odotettua jatkoa. Sarjan toisella kaudella Antti Hautalehdon kädet ovat täynnä rituaalimurhilta vaikuttavia karmaisevia kuolemantapauksia, joiden jäljet johtavat Mestarina tunnetun karismaattisen taiteilijan johtamaan taidekommuuniin. Luvassa on kuusi uutta jaksoa, jotka perustuvat Christian Rönnbackan luoman kirjasarjan kolmanteen teokseen Rakennus 31. Sarjan pääroolissa, rikoskomisario Antti Hautalehtona jatkaa Mikko Leppilampi.

Karkurit

25.4. alkaen, MTV Katsomo+ -tilauksella

Karkureita paikantavasta poliisin erikoisyksiköstä ja lain kouraa pakenevista rikollisista kertova MTV-alkuperäissarja Karkurit saa odotettua jatkoa. Karkureiden toisella kaudella sarjamurhaaja JP Sirén ei jätä Karita Tulikorpea rauhaan. Karkuritiimi on saanut uuden johtajan, kun eläköityneen Ritolan tilalle on palkattu vähintäänkin yhtä jämäkkä Riikka Bruun. Sarjan päärooleissa nähdään Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Deogracias Masomi, Anna Böhm ja Milka Ahlroth.

Kotka 10

11.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

MTV-alkuperäissarjassa Kotka 10 seurataan kahden pelastustiimin ja ensihoitoyksikön toimintaa ja elämää Kotkan pelastusasemalla sekä erilaisissa työtehtävissä. Pelastusasemalla töitä pusketaan 24 tunnin vuoroissa, joten on selvää, että henkilöstö tuntee toisensa hyvin. Sarjassa nähtävät pelastustehtävät perustuvat tositapauksiin. Päärooleissa näyttelevät Sara-Maria Heinonen, Juha Kukkonen, Kai Vaine, Jaakko Ohtonen, Jasir Osman, Heikki Ranta, Sara Paasikoski, Inka Kallén ja Matleena Kuusniemi.

Sunnuntailounas

16.3. alkaen, MTV Katsomo ja MTV3

Lukuisia Venla-palkintoja voittanut katsojien suosikkisarja Sunnuntailounas nähdään maaliskuusta alkaen MTV3-kanavalla. Atte Järvisen käsikirjoittaman ja ohjaaman MTV-alkuperäissarjan neljännellä tuotantokaudella Eevi on raskaana. Tauno on vailla tekemistä, kunnes hän ryhtyy taistelemaan vanhan matkakirjoituskonetehtaan puolesta. Severin elämä suosittuna radioäänenä päättyy, kun kaikki alkavat olla kyllästyneitä hänen pelleilyynsä. Taavi jatkaa trollaamistaan ja alkaa kiusata yhtä mieskerhon jäsentä. Jani tarttuu kaikkiin tarjottuihin työtilaisuuksiin rahanhimossaan. Sarjan päärooleissa jatkavat Taneli Mäkelä, Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki.

Omerta 6/12

myöhemmin keväällä, MTV Katsomo ja MTV3

Omerta 6/12 on neliosainen sarja Aku Louhimiehen ohjaamasta toimintaelokuvasta. Ilkka Remeksen menestyskirjaan pohjautuvassa MTV-alkuperäissarjassa Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto keskeytyy, kun terroristijoukko hyökkää Presidentinlinnaan ja ottaa juhlavieraat sekä valtionjohdon panttivangeiksi. Suojelupoliisin agentti Max Tanner määrätään neuvottelemaan panttivankien hengestä ja selvittämään, kuka on iskun takana. Sarjassa näyttelevät mm. Jasper Pääkkönen, Nanna Blondell, Sverrir Gudnason, Cathy Belton, Nika Savolainen, Robert Enckell ja Pertti Sveholm.

URHEILUN HUUMAA

Liiga ja jääkiekkosisällöt

alkaen tammikuussa, MTV3

Liiga-ottelut valtaavat MTV3-kanavan perjantai-illat parhaaseen katseluaikaan entistä ehompana ja kiinnostavampana urheiluelämyksenä. Aina runkosarjan loppuun asti perjantaisin MTV3:lla esitettävä suora ottelu alkaa muuta Liiga-kierrosta tuntia myöhemmin, kello 19.30. Perjantain pelit korvaavat tähän saakka torstai-illoissa MTV Subilla esitetyt Liiga-lähetykset. MTV:n kanavilla pääsee seuraamaan myös NHL-kevään tapahtumia aina loppuratkaisuun saakka. Kiekkokevään huipentaa tuttuun tapaan jääkiekon MM-kisat. MTV3 ja MTV Katsomo esittävät kaikki Leijonien ottelut, välierät ja finaalin.

Suorat urheilulähetykset

MTV3 ja MTV Sub

MTV Subilla ja MTV3:lla nähdään suoria urheilulähetyksiä joka viikko: - Liiga-ottelu tammikuusta alkaen joka perjantai läpi runkosarjan MTV3:lla. Lisäksi pudotuspeliotteluita .

- NHL-ottelu viikoittain läpi runkosarjan MTV Subilla. Lisäksi pudotuspeliotteluita ja Stanley Cup -finaalien ratkaisevat ottelut.

- Mestis-ottelu tammikuussa ja helmikuussa MTV Subilla ottelustudion kera.

- Jokaisen MM-rallin huipentava Power Stage sekä rallistudio MTV3:lla. Kausi alkaa 25.1. Monte Carlosta.

- NFL-kauden huipentava Super Bowl 11.2. MTV3:lla.

- Jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen ottelut, välierät ja finaali 10.–26.5. MTV3:lla.

- Jalkapallon Mestarien liigan finaali 1.6. MTV3:lla.

MTV Katsomo+ urheilutarjonta

MTV Katsomo+ -tilaajat ottavat kaiken irti muhkeasta urheilutarjonnasta. Luvassa muun muassa kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, jalkapallon Mestarien liiga, La Liga ja Serie A, jääkiekon Sveitsin liigaa ja SHL:ää, kattavasti NFL-otteluita, kaikki MM-rallin erikoiskokeet sekä runsaasti muuta moottoriurheilua.