MTV:n syksy 2020

MTV:n syksyssä etsitään seuraavaa Suomen MasterChefiä, nähdään enemmän Ensitreffit alttarilla -pareja kuin koskaan, saadaan odotettu Putouksen Allstars-kausi sekä ihaillaan uusia TTK-tähtioppilaita. Tällainen on MTV:n mahtava ohjelmasyksy - tutustu tulevaan ohjelmistoon!

Supersuosikit palaavat

Syksyn pimenevät illat ovat varma merkki MTV:n suosikkisarjojen paluusta. Tänäkin syksynä suomalaiset saavat nauttia tanssin huumasta, sykähdyttävistä elämäntapamuutoksista sekä kipinöivästä rakkaudesta ja naurun tyrskähdyksistä tuttujen suosikkiohjelmien uusilla tuotantokausilla.

Maajussille Morsian

maanantaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Maikkarin syksyssä on jälleen rakkautta ilmassa, kun Maajussille morsiamen 13. kausi alkaa. Ensin nähdään jo keväällä tullut esittelyjakso, ohjelmaan valikoituneet maajussit paljastuvat 24.8. Tulevalla kaudella rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, ja mukana on niin perinteikästä viljatilaa ja lypsykarjafarmia, kuin myös majatalon pitäjää ja eräopasta. Yksikään heistä ei ole valmis kaupunkielämään, joten puolisoehdokkailtakin vaaditaan maaseuturakkautta. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Tanssii Tähtien Kanssa

Esittelyjakso la 5.9. klo 19.30, suorat lähetykset alkavat su 6.9. klo 19.30, MTV3 ja mtv-palvelu

Tänä syksynä luvassa on kimallusta, glamouria, hikeä ja hyppyaskelia, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuun isompana kuin koskaan! Suomen vauhdikkain suora lähetys tuo kotisohville suuria tunteita, isoja tähtiä ja tansseja. Ohjelman 13. kausi pistää testiin rakastettujen julkisuuden henkilöiden koordinaatiokyvyn, karisman ja kestävyyden, kun tähtiopettajat luovat toinen toistaan näyttävämpiä tanssikoreografioita. Kilpailijoille jännitystä ja hikeä otsalle nostavat tutut tuomari Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen sekä Jorma Uotinen.

Ensitreffit alttarilla

tiistaisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Rohkeat sinkut ottavat riskin ja antavat elämänsä asiantuntijoiden käsiin löytääkseen vierelleen itselleen sopivan kumppanin, ja sanovat toisilleen ”tahdon” heti ensikohtaamisella. Seitsemännellä kaudella seurataan ensimmäistä kertaa neljän parin elämää. Heidän tukenaan ovat aiemmilta kausilta tutut asiantuntijat — parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä pastori Kari Kanala.

Olet mitä syöt

torstaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään 11 erilaista elämäntaparemonttia. Luvassa on taas huikeita tuloksia, kun julkisuudesta tutut henkilöt edistävät terveyttään hyvinvointilääkäri Pippa Laukan johdolla. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.

Posse

alkaa pe 4.9. klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Posse palaa syyskuussa Maikkarin perjantai-iltoihin yhdellä paluumuuttajalla täydennettynä. Tutut posselaiset Jaska, Jarppi, Kalle, Veronica, Viivi ja HP levittävät syyskuusta lähtien jälleen positiivisen anarkian ilosanomaa, tällä kertaa yhdessä Aku Hirviniemen kanssa! Posseen palaava Hirviniemi on omalta osaltaan varmistamassa lupausta hauskimmasta ja viihdyttävimmästä Posse-kaudesta koskaan!

Putous Allstars

alkaen la 19.9. klo 19.30, MTV3 ja mtv-palvelu

Suomen suurin viihdeohjelma palaa ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa! Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Näyttelijät keräävät Allstars-kauden ajan pottia tukeakseen vähävaraisia suomalaisia perheitä.

Suomen surkein kuski

keskiviikkoisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

MTV:n kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa Maikkarille kaikkien aikojen kaudella! Ohjelman erikoiskaudella jo kertaalleen katsojia kauhistuttaneet kuskit palaavat kisapaikalle näyttämään, mitä edellisellä kerralla opittiin. Vai opittiinko mitään? Ohjelman juontaa tuttuun tyyliin Eero Ettala ja kilpailijoiden suorituksien arvioinnista vastaavat Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola.

Yökylässä Maria Veitola

torstaisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Yökylässä Maria Veitolan kuudennella kaudella pääsemme jälleen kerran katsomaan, kun tunnetut suomalaiset avaavat kotiensa ovet. Mukana nähdään mielenkiintoisia ja toisistaan täysin erilaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joiden tavalliseen arkeen ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Luvassa on paljon hienoja kohtaamisia, tunteikkaita keskusteluita ja heittäytymistä, hersyvää iloa unohtamatta. Moni ennakkoluulo muuttuu, kun julkkikset paljastavat heidän todellisen minänsä.

Koko Suomi leipoo

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Tänä kesänä kuvataan jo kuudes herkullinen Koko Suomi leipoo -kausi! Mukana ovat viime kaudelta tutut tuomarit: Story-ravintoloiden keittiöpäällikkö Markus Hurskainen ja pH7-konditorian perustaja, kondiittorimestari Toni Rantala. Juontajana toimii tuttu ja turvallinen, ihastuttava Anne Kukkohovi. Luvassa on hulvattoman hauskoja kommelluksia, onnellisia onnistumisia ja ihania makumatkoja. Tätä kaikkea on luvassa kun Koko Suomi leipoo!

Tuttu juttu show

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Tuttu juttu show selvittää, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Hyväntuulisessa viihdeohjelmassa viikoittain kaksi pariskuntaa heittäytyy tuntemisleikkiin. Studiossa nähdään valtakunnan kiinnostavimmat kumppanukset, sillä ei ohjelmaa turhaan ole kutsuttu tittelillä ”presidentin tekijä”! Ohjelman juontajina ruusuja jakavat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Pitääkö olla huolissaan?

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Syksy tuo tullessaan jättisuosion saaneen huolipaneelin uuden, entistä tunkkaisemman Pitääkö olla huolissaan? -tuotantokauden. Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee epädramaattisen paluun niin sanotulla peruspoppoolla. Huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen.

Rikospaikka

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

MTV:n rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen ovat toimittaneet viikoittaista Rikospaikka-ohjelmaa jo seitsemän ohjelmakauden verran. Katsojat pääsevät jälleen tutustumaan rikostoimittajien sisäpiiriin ja kuulemaan rikosten, rikollisten sekä viranomaisten taustoista. Rikospaikka on Suomen ainoa rikosohjelma, jonka tekijöinä ovat oman alansa tinkimättömät ammattilaiset.

Uutuuksia, totta kai!

MTV tarjoaa syksyllä tietysti täysin uusiakin ohjelmia tuttujen suosikkien rinnalla. Ranskalaiseen Secret Song -formaattiin perustuva Laulu rakkaudelle on täysin uusi musiikkiohjelma, joka yllättää ja liikuttaa upeilla tarinoillaan ja esityksillään. Maailman suurimmassa ruokarealityssä MasterChefissa puolestaan etsitään seuraavaa ruokamaailman huippua syyskuusta lähtien. Niin ikään syyskuussa alkava Penkinlämmittäjät puolestaan tuo räävitöntä urheiluaiheista huumoria kotisohville.

MasterChef 2020

tiistaisin klo 20, MTV3 ja mtv-palvelu

Rakastettu ruokaohjelma MasterChef tulee syksyllä Maikkarille yllättävin uusin kääntein. MasterChef 2020 tuo ruutuihin joukon ruuanvalmistuksen ammattilaisia, jotka ottavat toisistaan mittaa ohjelman faneille tutuin MasterChef-elementein, mutta heidän tasoonsa sopiviksi ruuvatuin korkein kiepein. Tuomareina toimivat rakastetut ruuan ammattilaiset Tomi Björck, Sikke Sumari ja Kape Aihinen.

Kuutamolla

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Janne Katajan juontama Kuutamolla on ohjelma, jonka idea on yksinkertaisen herkullinen. Jokaisessa jaksossa tunnetut suomalaiset kertovat kolme tarinaa omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi on täyttä puppua. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Kuutamolla tuo lauantai-iltaan uskomattomia tositarinoita tunnettujen ihmisten elämistä, paljon naurua ja jonkin verran valheita!

Penkinlämmittäjät

keskiviikkoisin klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan. Vakiopanelisteina toimivat Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy, Tero Tiittanen, Eva Wahlström ja Jarkko Ruutu. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori.

Unelmaduuni Australiassa

syyskuussa, C More

Neljä kaupunkilaisnuorta lähtee reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista. Millainen kulttuurishokki seuraa nuorten tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien ja punaniskojen armoilla?

Laulu rakkaudelle

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Laulu rakkaudelle on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, joka perustuu ranskalaiseen Secret Song -formaattiin. Se on isojen tunteiden estradishow, jossa tunnetut suomalaiset yllätetään ainutlaatuisella tavalla: heidät istutetaan tuoliin ja ainoa asia, mitä he tietävät on, että kohta tapahtuu jotain! Jännitys tiivistyy ja pian lavalle saapuu tunnettu artisti, joka omistaa yllätettävälle henkilökohtaisen laulun.

Kirppiksen kingi

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Kirppiksellä yksi vie kaikkien rahat! Duudsoneista ja Possesta tutun Jarppi Leppälän juontama Kirppiksen kingi on kiertotalouden ympärille kietoutuva kilpailullinen viihdeohjelma, jossa kodin turhimmat aarteet laitetaan kiertoon samalla kun kisaillaan siitä, kuka on kirppispäivän kovin myyntitykki.

Katsottavaa kaikille draamannälkäisille

MTV:llä on tulossa huippusyksy myös draaman ja komedian saralla! Salatut elämät palaa erikoispitkän kauden kera ja C More -alkuperäissarjasuosikeista Rantabaarista, Sunnuntailounaasta, Onnelasta ja Ex-Onnellisista on tulossa upouudet kaudet. Hehkutettu C More -sarja Paras vuosi ikinä nähdään MTV3-kanavalla, ja AJ Annilan ja Alli Haapasalon ohjaama Nyrkki vuorostaan C Moressa.

Salatut elämät

ma 3.8., MTV3 ja mtv-palvelu

Salattujen elämien suosio vain kasvaa! Suomen ylivoimaisesti suosituin draamasarja viihdyttää vuodesta toiseen kun hurjat juonenkäänteet pitävät katsojan otteessaan. Tänä vuonna Salkkareiden ihmissuhdekoukeroita on seurattu erikoispitkien kausien muodossa – sekä tämän kevään että tulevan syksyn kausissa on jaksoja ennätysmäärä.

Rantabaari

2. kausi Subilla ma-ke 3.8. alkaen // 3. kausi C Moressa syyskuussa

Salatut elämät -tekijöiden Rantabaari koukuttaa jännittävillä ja rohkeilla käänteillään. C Moressa alkuvuodesta nähty sarjan toinen kausi nähdään Subilla maanantaista keskiviikkoon 3.8. alkaen. Tarinat kietoutuvat tiiviimmin yhteen ja osalla menneisyyden painolasti alkaa vähitellen käydä sietämättömäksi. Fanien riemuksi Rantabaarista on tekeillä myös 3. kausi ja se nähdään C Moressa jo syksyllä!

Paras vuosi ikinä

ma 24.8. klo 21, MTV3 ja mtv-palvelu

Huippuarviot saanut C More -alkuperäissarjauutuus nähdään syksyllä Maikkarilla! Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta (päärooleissa loistavat Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki), jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta – kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin.

Ex-Onnelliset

3. kausi MTV3-kanavalla // 4. kausi C Moressa myöhemmin syksyllä

Johanna Vuoksenmaan luoma, eroperheistä kertova komediallinen draama Ex-Onnelliset on noussut suomalaisten suureksi suosikiksi. C More -alkuperäissarjan faneille vuosi 2020 on varsin herkullinen, sillä Ex-Onnellisista saadaan nauttia peräti kahden tuotantokauden verran: kolmas kausi syksyllä MTV3:lla ja neljäs kausi C Moressa.

Nyrkki

syyskuu, C More

Kehutun vakoojatrilleri Nyrkin koko kausi julkaistaan syksyllä C More -suoratoistopalvelussa. Kylmän sodan ajan Helsinkiin sijoittuvaa sarjaa tähdittävät muun muassa Emmi Parviainen, Hannu-Pekka Björkman, Olavi Uusivirta, Samuli Vauramo ja Jessica Grabowsky.

Sunnuntailounas

3. kausi myöhemmin syksyllä, C More

Kultainen Venla -palkittu Sunnuntailounas palaa C Morelle syksyllä uuden hykerryttävän kauden kera! Jälleen kokoonnutaan isä-Taunon (Taneli Mäkelä) pöydän ääreen puimaan perheen kuulumisia. Uudella kaudella kuvioihin astelee myös lasten äiti, johon jokaisella on omalla tavallaan monimutkainen suhde.

Pysy ajan hermolla

MTV tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista uutisointia ympäri vuorokauden uutislähetysten, ajankohtaisohjelmien ja MTV Uutiset Live -uutispalvelun kautta. Uutisten lisäksi MTV:n laadukkaat ajankohtaisohjelmat pureutuvat asioihin ja niiden taustoihin syvemmin.

Uutisaamu

17.8. klo 6.25, MTV3

Koko kesän jatkuva Uutisaamu siirtyy elokuussa takaisin arkirytmiinsä. Päivänpolttavat puheenaiheet ja tuoreimmat uutiset meiltä ja maailmalta käsitellään 17.8. taas klo 6.25 alkaen.

Viiden jälkeen

31.8. klo 17, MTV3 ja mtv-palvelu

Baba Lybeckin ja Joanna Kuvajan sekä muun Viiden jälkeen -tiimin voimin jatketaan Maikkarin iltapäivässä taas syksyllä, 31.8. alkaen. Luvassa keskustelua päivän tärkeimmistä aiheista kiinnostavien vieraiden kanssa.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Kymmenen Uutisten jälkeen nähtävässä ajankohtaisohjelmassa pureudutaan tiukasti kunkin viikon tärkeimpiin ja puhuttavimpiin aiheisiin. "Teen kotiläksyni ja pidän haastatteluissa yllä riittävää vauhtia. Meidän studioomme ei tulla jaarittelemaan tai puhumaan asian ohi", Jaakko Loikkanen lupaa syksyn sapluunaksi.

MTV:n urheilutarjonta syksyllä 2020

MTV seuraa tiiviisti koronatilanteen vaikutuksia urheiluun. Mikäli urheilijoiden on jälleen turvallista palata radoille ja kisakentille, on C Moren syksy täynnä sykettä nostattavaa huippu-urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, Formula 1, MotoGP, yleisurheilun Timanttiliiga ja golfin PGA Tour. Tuoreimpana C Moren urheiluperheeseen on liittynyt jääkiekon SM-liiga Telian ja MTV:n tiivistyvän yhteistyön myötä.

Kysy lisää MTV:n syksyn mainosmahdollisuuksista

MTV Oy

Ilmalankatu 2

00033 MTV

Puhelinvaihde

010 300 300

Tietoa yhtiöstäAbout MTVKäyttöehdot

Copyright MTV 2020