MTV:n syksy 2021

Markkinoijalle MTV:n syksy tarjoaa laajaa ja tasaista tavoittavuutta jokaisena päivänä, luotettavan ja turvallisen sisällön yhteydessä.

MONIPUOLINEN VIIHDEOHJELMISTO ARJESSA JA VIIKONLOPUISSA

MTV on tulevana syksynä Suomen suosituimpien ja näyttävimpien viihdeohjelmien koti. Monipuolinen viihdeohjelmisto niin arki-illoissa kuin viikonloppujen ilona tuo tasaista tavoittavuutta jokaiselle päivälle. Laajalla tavoittavuudella herätät kiinnostusta laajemmin kuin pelkästään ydinkohderyhmässäsi ja mahdollistat kasvua brändillesi.

Live-lähetyksissä on oma taikansa, ja ilmiöohjelmat keräävät perheet ja ystävät yhteen juuri tietyssä hetkessä. Monipuolinen ohjelmisto takaa, että jokaiselle brändille löytyy oma sopiva sisältö, jossa olla mukana myös kattavilla erikoisratkaisuilla.

Game of Games Suomi

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Hulvaton koko perheen viihdeohjelma Game of Games Suomi on suurin ja kreisein gameshow, mitä on nähty - massiivinen puolentoista tunnin viihdepläjäys, jonka seurassa ei tule sekunniksikaan tylsää! Jokaisessa jaksossa parikymmentä kilpailijaa saa mahdollisuuden tavoitella jakson pääpottia, 20 000 euroa, sekä kokemaan temppuja, joihin heillä ei normaalielämässä olisi mahdollisuuksia. Ohjelmaa vetävät sydänystävykset Janne Kataja ja Aku Hirviniemi.

Love Island Suomi

ma 16.8. klo 21 alkaen, AVA ja mtv-palvelu

Ensimmäinen viikko nähdään myös MTV3-kanavalla.

Suosittu rakkausreality Love Island Suomi jatkuu elokuussa entistä kuumempana ja kiinnostavampana! Tällä kertaa ohjelman kotikanavana toimii AVA, ja mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia aiemmin. Ainutkertainen Love Island Suomi -seikkailu heittää ohjelmaan osallistuvat keskelle pelejä, bileitä ja treffejä. Ohjelman juontajan saappaisiin hyppää Veronica Verho.

Posse

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Katsojien ikisuosikki Posse palaa käynnistämään viikonloput 9. kaudellaan. Aku Hirviniemi, HP Parviainen, Jarppi Leppälä, Viivi Pumpanen, Veronica Verho, Jaska Saariluoma ja Kalle Lamberg tekevät kaikkensa, että Possentait ovat täynnä tuttua ja turvallista sekä uutta ja turvatonta! Ota mukava asento ja valmistaudu nauttimaan sillä perjantait on pelastettu!

Maajussille morsian

ma 23.8. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Maajussille morsiamen 14. kaudella rakkautta on etsimässä maajusseja ja maajussittaria, joiden kanssa päästään tutustumaan monipuolisesti maaseudun yrittäjyyteen. Mukana on niin perinteikkäitä viljatilallisia kuin ravintolan pitäjää ja hevosyrittäjää. Ikähaarukaltaan maajussit ovat 20-50-vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Tanssii Tähtien Kanssa

su 29.8. klo 19.30 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Viihteen megaottelija Tanssii Tähtien Kanssa palaa jälleen valaisemaan suomalaisten syysiltoja! Rakastetut tuomarit Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen tuskin malttavat odottaa, että pääsevät näkemään 14. kauden tanssiparien taidonnäytteet parketilla. Ohjelman juontavat tietenkin Suomen suosituimmat juontajat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Suomalaiselle syöpätutkimukselle varoja keräävä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -jakso nähdään myös tulevana syksynä.

Tanssikupla

ma 30.8. alkaen, vain mtv-palvelu

Tulevan TTK-kauden täydentää mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu. Luvassa on jännitystä, tunteita ja kulissien takaista elämää, jota katsojat eivät ole tätä ennen päässeet näkemään.

Masked Singer Suomi

la 28.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään himoitusta palkinnosta, kultaisesta maskista! Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta. Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori.

Masked Singer: Maskin takana

la 28.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Masked Singer: Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin Masked Singer Suomi -ohjelman jakso päättyy. Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa nyt kaiken! Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa.

Ensitreffit alttarilla

ti 31.8. klo 21 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Rakastettu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Neljä rohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde. Sarjan kahdeksannella kaudella palataan perusasioiden äärelle ja kantavana teemana ovat hyvä yhteinen arki sekä sitoutuminen kumppaniin keskellä digitaalisten treffipalveluiden ylitarjontaa.

Tanhupallon oma ohjelma

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Rakastettu Tanhupallo saa oman ohjelman! Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa pääsemme elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna. Tanhupallo ja Karvamato käyvät läpi viikon tärkeimmät uutiset, vastaavat katsojien lähettämiin kirjeisiin ja viettävät aikaa erilaisten askartelupuuhien parissa. Luvassa on pieniä havaintoja, suuria kysymyksiä ja lapsen kokoisia vastauksia niihin.

Yökylässä Maria Veitola

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Venla-palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen! Sarjan seitsemännellä kaudella vieraillaan taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin.

Kaappaus keittiössä

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Huippukokki Kari ”Kape” Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi, kun Kaappaus keittiössä jatkuu uusin jaksoin. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä Kapen johdolla taas kodin paras paikka!

Suomen kaunein koti

ti 31.8. klo 20 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Syksyllä nähdään entistäkin kauniimpi, mutta myös pidempi kausi Suomen kaunis koti -ohjelmaa! Aikaisemmista kausista tutut tuomarit, toimittaja Hanna Sumari, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja arkkitehti Sini Rainio pääsevät kurkistamaan erilaisiin persoonallisiin koteihin ympäri Suomen. Loppuvuodesta käydään jouluisissa kodeissa kolmessa Suomen kaunein koti: Joulukodit -jaksossa Hanna Sumarin johdolla.

Olet mitä syöt

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Julkkisten jääkaapit ja ruokapäiväkirjat pääsevät taas Pippa Laukan syyniin uudella Olet mitä syöt -kaudella. Terveys ja hyvinvointi edellä ohjelmassa korjataan tähtien kummallisia ja karmivia elämäntapoja. Loistavien yksilösuoritusten lisäksi uudella kaudella nähdään osallistujina myös julkisuudesta tuttuja pariskuntia.

Kuokkavieras Kataja

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Janne Katajalla, kameramies Hannu Pyyhtiällä ja äänimies Sami Aurulla on missio: he haluavat ottaa selvää kuinka vieraanvaraisia suomalaiset paikkakunnat oikein ovat. Kaverukset viettävät 36 tuntia suomalaisella paikkakunnalla vain asukkaiden vieraanvaraisuuteen nojaten: yösijat, ateriat, kahvitukset, tutustumiset paikan nähtävyyksiin – kaikki pitää saada pyytämällä paikkakunnan asukkailta. Mitään ei sovita etukäteen, kaikki tapahtumat ovat aitoja yllätyksiä!

Aarrepaja

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Meillä kaikilla on esineitä ja tavaroita, joiden arvo on mittaamaton. Niissä piilee tarinoita, joita emme halua ikinä unohtaa. Uudessa hyvänmielen ohjelmassa vanhat ja risat tavarat saavat uuden elämän ja vievät muistoja eteenpäin sukupolvelta seuraavalle. Sarja perustuu BBC:n erittäin suosittuun formaattiin Repair Shop, joka on niittänyt mainetta ympäri Eurooppaa. Ohjelman juontaa Jenni Pääskysaari.

Tolpalla

myöhemmin syksyllä, MTV3 ja mtv-palvelu

Taksikyyti kuuluu suomalaisten elämään vauvasta vaariin, syntymästä kuolemaan, juhlaan ja arkeen. Tolpalla on uusi kotimainen sarja, jossa hypätään taksien kyytiin ympäri Suomen aina Nuorgamista Hankoon. Pääosassa ovat Suomen persoonallisimmat ja hauskimmat taksikuskit takapenkkien tarinoita ja tavallisia suomalaisia kyyditettäviä unohtamatta.

Viisi miestä viikossa

myöhemmin syksyllä, Sub ja mtv-palvelu

Viisi miestä viikossa on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa nainen pääsee määräämään kaapin paikan. Mitä tapahtuu, kun viisi miestä muuttaa naisen luo ja näyttää kotioloissa todellisen luonteensa? Yksi kerrallaan miehet saavat pakata laukkunsa ja jäljelle jää se, jonka kanssa yhteiselo sujuu parhaiten. Kuka miehistä valloittaa lopulta naisen sydämen?

KOTIMAISET DRAAMAT JA KOMEDIAT

Kotimaisella draamalla tavoitetaan laajasti ja monipuolisesti eri kohderyhmiä, erityisesti naiskohderyhmiä sekä nuoria. Käsikirjoitettu draama ja komedia kuuluvat olennaisesti MTV:n laadukkaaseen ohjelmasisältöön. MTV3-kanavalla ja mtv-palvelun puolella nautitaan ensi syksynä C More -alkuperäissarjoista kuten uudesta Karkurit-jännityssarjasta ja Venla-palkitusta Sunnuntailounaasta.

Salatut elämät

elokuusta alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Salatut elämät jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa. Pihlajakadun syksyssä lemmenkiuas helottaa kuumana. Riittääkö kenellekään enää löylyt vain yhden unelmien kumppanin kanssa? Joka suuntaan höyryämisestä seuraa lopulta aina vain sydänsuruja ja solmuja.

Onnela

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

C More -alkuperäissarja Onnelan neljäs kausi saadaan syyskuussa MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun! Uudella kaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (roolistaan Kultainen Venla -palkittu Eero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia. Naapuri Jorma Kemppainen (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauvaan liittyvistä asioista.

Sunnuntailounas

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

C More -alkuperäissarja Sunnuntailounaan kolmannella kaudella ateriahetket muuttuvat entistäkin kovemmaksi taisteluksi saada oma tarina kuuluviin. Kuvioihin asteleva äiti (Mari Rantasila) kokee, ettei Tauno (Taneli Mäkelä) pärjää lasten kriisien kanssa yksin ja alkaa tunkea itseään sunnuntailounaille. Kolmannen kauden käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa jälleen Kultainen Venla -palkittu Atte Järvinen.

Karkurit

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Karkurit-sarjan keskiössä on poliisin erikoisyksikkö, joka paikantaa paenneita rikollisia sekä Suomesta että ulkomailta. Yksikkö toimii osana EU:n laajuista FAST-verkostoa (Fugitive Active Search Team) ja se koostuu erityiskoulutuksen saaneista rikostutkijoista. C More -alkuperäissarjassa nähdään upea näyttelijäkaarti, kun mukana ovat muun muassa Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Anna Böhm, Kristo Salminen, Rea Mauranen, Deogracias Masomin ja Mikko Leppilampi.

Maria Kallio

to 19.8. alkaen, C More

C Moren elokuun odotetuin uutuus on varmasti Leena Lehtolaisen rakastettujen Maria Kallio -dekkareiden pohjalta tehty uusi C More -alkuperäissarja. Nimiroolissa Maria Kalliona nähdään Elena Leeve (Sunnuntailounas, Onnela). Uutuussarja lähtee käyntiin Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita.

C Moren syksyn draamat

Syyskuussa alkaa C More -alkuperäissarjauutuus Karuselli (kuvassa), joka on komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Myös suositusta Rantabaari-sarjasta nähdään odotettu 4. kausi. Myöhemmin syksyllä sukelletaan suomalaisten sarjamurhaajien hyytäviin tarinoihin ja mielenmaisemaan C More -draamasarjauutuudessa Pahan väri. Loppusyksystä julkaistaan uusi C More -alkuperäissarja DikDek Painajainen kummitustalossa, jossa Juha Vuorisen suuresti fanitetun DikDek-kirjasarjan hahmot heräävät henkiin. Niin ikään koukuttavasta C More -tarjonnasta löytyy Christian Rönnbackan menestyskirjaan pohjautuva kahdenksanosainen Hautalehto: Kylmä syli -uutuussarja.

UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMAT

MTV3 on ainoa kaupallinen tv-kanava Suomessa, joka tarjoaa uutis- ja ajankohtaissisältöä päivittäin. MTV:n laadukkailla ja monipuolisilla uutissisällöillä tavoitetaan erityisesti päättäjiä ja kohderyhmiä, jotka muuten katsovat vähemmän tv:tä.

Syksyllä juhlitaan, sillä MTV Uutiset täyttää 40 vuotta! Syntymäpäivänä 1.9. uutisrikasta vuosikymmenten taivalta juhlistetaan kaksituntisella suoralla erikoislähetyksellä.

Uutisaamu

jatkuu suoraan kesästä syksyyn, MTV3 ja mtv-palvelu

Uutisaamu tarttuu joka arkiaamu puolen tunnin välein tuoreimpiin uutisiin, urheilutuloksiin ja säätietoihin. Studio-osioissa uutisten välillä keskitytään ajankohtaisten tapahtumien ja ilmiöiden taustoihin. Näissä osioissa nähdään myös tiukkaa debattia yhteiskunnallisista kysymyksistä. Uutisaamu MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 6.25 alkaen.

Viiden jälkeen

ma 16.8. alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Arki-iltojen ajankohtaisin seuralainen, Viiden jälkeen, palaa MTV3-kanavalle jälleen elokuussa. Viiden jälkeen tarjoaa päivän uutiset ja kiinnostavimmat puheenaiheet sekä rennon letkeän tunnelman arjen kiireiden keskelle. Viiden jälkeen kutsuu studioon myös kuunnelluimmat artistit, seuratuimmat näyttelijät ja eduskuntakauden kohutuimmat poliitikot.

Missä olit kun?

ma 23.8. klo 21 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

MTV Uutisten 40-vuotisjuhlavuoden erikoisohjelmasarjassa muistellaan syksyn aikana mm. Estonian uppoamista, Suomen tuhoisinta liikenneonnettomuutta Konginkankaalla sekä Turun terrori-iskua. Omat kokoamajaksonsa nähdään myös urheilun voitokkaista suomalaishetkistä sekä hieman erikoisimmista ja positiivisista uutistapahtumista.

Rikospaikka

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

Rikospaikan 10. kausi starttaa MTV3-kanavalla syyskuussa. Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen johdattavat katsojat jälleen rikostoimittajien sisäpiiriin. Rikospaikka on Suomen ainoa rikosohjelma, jonka tekijöinä ovat oman alansa tinkimättömät ammattilaiset.

Rikospaikka: True Crime Suomi

ma 30.8. klo 21.30 alkaen, MTV3 ja mtv-palvelu

Rikospaikka: True Crime Suomi -sarjaan on poimittu mukaan puhuttaneimpia tapauksia Suomen rikoshistoriassa. Kukin puolituntinen jakso pitää sisällään kaksi rikostapausta, jossa perehdytään MTV:n rikostoimittajien Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen luotsaamana sen yksityiskohtiin.

Asian ytimessä Jaakko Loikkanen

syyskuussa, MTV3 ja mtv-palvelu

MTV Uutisten ajankohtaisohjelmassa pureudutaan viikon puheenaiheisiin ja uutistapahtumiin tiistai-iltaisin Kymmenen uutisten jälkeen. Jaakko Loikkasen pöytään istuvat vallanpitäjät, yritysjohtajat ja asiantuntijat maan huipulta. Taustoittavat uutisreportaasit lisäävät ymmärrystä ajankohtaisiin aiheisiin ja tuovat uutisagendalle myös uusia aiheita.

MTV-PALVELUN OHJELMATARJONTA

Mtv-videopalvelulla on tärkeä rooli niin sanotussa Total TV -kampanjassa eli vaikuttavassa lineaari-tv:n ja videomainonnan yhdistävässä kampanjassa. Hyödyntämällä mtv-palvelua mahdollistetaan tarkempi kohdennus, nuorennetaan kampanjan kokonaisprofiilia ja kasvatetaan kampanjan kokonaistavoittavuutta. Laadukkaalla Premium-videomainonnalla mtv-palvelussa tavoitetaan kuluttajat oman suosikkisisällön äärestä ja aktivoidaan suoraan markkinoijan sivulle.

Syksyn TTK-kautta täydentävän Tanssikuplan lisäksi mtv-palvelussa nähdään myös suosittuja sarjoja ja kiinnostavia dokumentteja.

Love Island USA

myöhemmin syksyllä, mtv-palvelu ja C More

Rakkauden kesä jatkuu pitkälle pimeneviin iltoihin Love Island Suomen lisäksi myös Yhdysvalloissa! Love Island USA:n kolmannella tuotantokaudella saarelaisten rakkauden saarena toimii Havaiji. Ohjelman juontaa Arielle Vandenberg ja kertojana kuullaan Matthew Hoffmania.

Maajussille morsian Australia // Maajussille morsian Norja

myöhemmin syksyllä, vain mtv-palvelu

Maajussit etsivät kumppania tänä syksynä myös kaukana maapallon toisella puolen Australiassa sekä naapurimaassa Norjassa. Sekä Australian (The Farmer Wants a Wife) että Norjan (Jakten på kjærligheten) Maajussille morsianta saadaan syksyllä mtv-palveluun kahden kauden verran, Australian versiosta nähdään kaudet 10 ja 11, Norjan versiosta 15 ja 16.

Viisi miestä viikossa UK

myöhemmin syksyllä, vain mtv-palvelu

Brittien Viisi miestä viikossa (Five Guys a Week) täydentää mtv-palvelun rakkausrealitykattausta tulevana syksynä. Sarjassa sinkkunainen kutsuu viisi miestä luokseen viikoksi asumaan. Syksyn mittaan mtv-palvelussa julkaistaan sarjasta kaksi ensimmäistä tuotantokautta.

HUIPPU-URHEILUA MONEEN MAKUUN

MTV:n syksyn urheiluvalikoimasta löytyvät ne kiinnostavimmat urheilusarjat. Tiesitkö, että kotimaisista urheilusarjoista Liiga on suomalaisten mielestä ylivoimaisesti kiinnostavin? (Sponsor Insight tutkimus 2020)​. Urheilusisällöillä tavoitetaan myös muuten vaikeammin tavoitettavat mieskohderyhmät​.

Urheilussa on aina vahvat tunteet mukana, joten urheilusisältöjen jännittävät käänteet luovat puheenaiheita ja näkyvät vahvasti myös sosiaalisen median puolella.

Kotimainen kiekkokausi käynnistyy

Syksy tarkoittaa tietysti sitä, että urheilussa kirjoitetaan jälleen uusia sankaritarinoita. Elokuun lopulla Liiga-joukkueista Lukko, TPS, HIFK ja Tappara aloittavat CHL-urakkansa, minkä lisäksi Liiga-kausi käynnistyy kevään Lukko-TPS-finaalin uusinnalla. Jatkossa C Moressa seurataan myös Mestistä, jonka kaikki pelit esitetään C Moressa.

Tuhti kattaus seurajalkapalloa

Euroopan mahtiseurat aloittavat jälleen kamppailun isokorvaisesta pokaalista. Mestarien liigan lohkovaihe starttaa perinteisesti syyskuussa, mitä ennakoi edelliskauden Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien välinen viihdyttävä UEFA Super Cup. C More esittää syksyllä myös kaikki La Ligan ottelut sekä valikoituja Portugalin liigan ja Aasian Mestarien liigan kohtaamisia.

Formulakausi huipentuu joulukuussa

Ennätyspitkä, yhteensä 23 osakilpailua sisältävä F1-kausi huipentuu joulukuussa Abu Dhabiin. Syksyllä nähdään kiinnostavia uusia ratoja, sillä F1-sirkus kurvaa vuosikymmenten tauon jälkeen Hollannin Zandvoortin radalle sekä ensimmäistä kertaa Saudi-Arabian Jeddan katuradalle.