Mummokin sen tietää: video on tulevaisuuden kasvumedia

Videomainonta MTV:llä tarjoaa laajan tavoittavuuden ja tarkan kohdentamisen ostovoimaiselle yleisölle.

Digitaalinen videomainonta on tulevaisuuden markkinoinnin ja liiketoiminnallisen kasvun media. Varmista brändillesi kasvupaikka katsotuimpien sisältöjen ja kiinnostavimpien ilmiöiden seurassa, Suomen suurimmassa kaupallisessa suoratoistopalvelussa. Tutustu videomainonnan vahvuuksiin MTV Katsomossa!

Tavoita kaikki mummoista murkkuihin

Suomen suurin kaupallinen suoratoistopalvelu tarkoittaa suurta tavoittavuutta kampanjallesi. Digitaalinen katselu kasvaa koko ajan kaikissa kohderyhmissä. Siinä kasvussa on syytä olla mukana.

Näyttäydy aina parhaassa seurassa

Videomainonta takaa brändillesi turvallisen ja laadukkaan ympäristön. Mainontasi näkyy suomalaisten rakastamien sisältöjen yhteydessä. Tarjoamme digitaalista videosisältöä, jota ei katsota kolmea sekuntia vaan 30 minuuttia. Sisällöstä nautitaan keskittyen ja yhä useammin olohuoneidemme isoilta ruuduilta pienten kännykkäruutujen lisäksi.

Kohdenna katseesi oikeisiin ostajiin

Kohdenna videomainontasi tarkasti ostovoimaiselle yleisölle. Laadukkaaseen kirjautumisdataan perustuen voit tavoittaa niin lapsiperheet, auton omistajat kuin vaikkapa yrityspäättäjät. Sopivan yleisön brändillesi löydät myös kohdentamalla esimerkiksi eri sisältökategorioihin.

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Faktoja MTV Katsomosta

Ota haltuun tulevaisuuden kasvumedia – lataa ilmainen opas!

Koostimme asiantuntijoiden voimin oppaan suoratoistovideon ja -mainonnan nykyhetkestä ja tulevaisuudesta. Oppaassa on tarjolla tietoa ja näkemystä muun muassa siitä, millaisia vahvuuksia ja ratkaisuja videomainonta tarjoaa mainostajille, ja miten Suomessa kulutetaan suoratoistovideota.