Stadin friidut tai Rovaniemen autoilijat – MTV Video Premium tavoittaa nyt myös kaupunkitasolla

TOTAL TV

|

( PÄIVITETTY 06.02.2024 )

02.02.2024

MTV:n videomainonnan kohdennusmahdollisuudet täydentyvät kaupunkitasolle. Video Premium ja Pause ad -ratkaisut ovat kohdistettavissa nyt 58 kaupunkiin ja 42 kaupunginosaan.
MTV:llä on voinut kohdistaa jo pitkään televisio-, video- ja digi-mainontaa 17 eri näkyvyysalueelle ympäri Suomen. Perinteisen näkyvyysaluejaon lisäksi MTV tuo MTV Video Premium- ja Pause ad -ratkaisuihin nyt myös kaupunkitason kohdennusmahdollisuudet. Tämä tarkoittaa 58 kaupunkia sekä suurimpien kaupunkien osalta yhteensä 42 kaupunginosaa.

Entistä monipuolisemmat tavoittavuudet mainostajille

"Uusilla kaupunki- ja kaupunginosakohdennuksilla olemme halunneet mahdollistaa monipuolisemman tavoittavuuden mainostajillemme. Jokaiselta 17 näkyvyysalueelta on valittu isoimmat kaupungit ottaen huomioon, että kampanjat ovat jatkossakin järkevän kokoisia ja että mtv-käyttäjiemme tietoturva säilyy", taustoittaa MTV:n videomainonnan kehityspäällikkö Ulla Hagelberg.
Tarkimmalle tasolle päästään pääkaupunkiseudulla, jossa aluekohdennuksen voi ottaa jopa yhdelle kaupunginosalle, esimerkiksi Espoon Tapiolan tai Etelä-Helsingistä Kampin alueen asukkaat.
Yhdistämällä alueita muihin MTV:n tarjoamiin kohdennusvaihtoehtoihin, voi markkinoija muodostaa juuri haluamansa aluekokonaisuuden - vaikkapa metron varressa asuvat perheelliset tai yrityspäättäjät Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun keskustojen alueilta.
"MTV Video Premiumin aluekohdennus perustuu aina käyttäjän itsensä antamaan ja Digi-ja Väestötietorekisterin vahvistamaan postinumerotietoon", tarkentaa Hagelberg.