Hei uusi mainostaja,

Onnistunut mainoskampanja häämöttää vain viiden askeleen päässä! Lue, mitä kaikkea kannattaa miettiä ja ottaa huomioon ennen oman kampanjan aloittamista. Ota rohkeasti yhteyttä MTV:n mediamyyntiin ja autamme sinua eteenpäin kohti tuloksellista markkinointia.
1.

Mitkä ovat tavoitteeni?

Markkinoimisella ja mainostamisella kannattaa aina olla tietty tavoite, johon peilata sekä kampanjan suunnittelua, mediavalintoja että toisaalta tuloksia. Kun tavoitteet ovat tiedossa, pystymme tarjoamaan juuri sopivan mediaratkaisun. Olemme listanneet joitain yleisimpiä tavoitteita mainostamiseen – lue lisää!

2.

Valtakunnallista vai paikallista mainontaa?

MTV:n televisio-, video- ja digimainonnan ratkaisut tarjoavat mahdollisuuksia sekä valtakunnalliseen että paikalliseen mainontaan – ihan riippuen siitä, kuinka laajasti haluat asiakkaitasi tavoittaa. Vaikka kampanjasi kattaisi koko Suomen tai vaikkapa vain Keski-Suomen, näkyy mainoksesi aina MTV:n huippusisältöjen yhteydessä sekä TV:ssä että digissä.

3.

Minkälainen mainosratkaisu?

TV-filmi mainoskatkolle tai lyhyt yrityksesi tunniste sää-ohjelmien yhteydessä? Tai näyttävä banneri urheilu-uutisten sivuille? Tarjoamme sinulle aina tavoitteitasi vastaavan ja kohderyhmäsi tavoittavan ratkaisun liikkuvan kuvan ja digitaalisen mainonnan monipuolisesta valikostamme. Tutustu ratkaisuihimme!

4.

Miten mainoksia voi toteuttaa?

Mainoksen suunnitteluun ja toteutukseen vaikuttavat muun muassa valittu mainosmedia, kampanjan tavoitteet ja viesti ja budjetti. Autamme MTV:llä sinua alkuun mainoksen suunnittelussa. Olemme listanneet myös tuotantoyhtiöitä, jotka palvelevat eri puolella Suomea.

5.

Mitä mainostaminen maksaa?

TV-mainonta ei ole niin kallista kuin moni luulee. Hintaan vaikuttaa mm. kampanjan kesto ja mainosfilmin pituus. Video- ja digikampanjoista löytyy myös joka budjetille sopivia ratkaisuja. Aluemainonnan kampanjapaketeilla on helppoa ja kustannustehokasta kokeilla tv- ja videomainonnan tehokkuutta. Lue lisää ja lataa pakettien hinnasto!