MTV:n syksy 2024

Mainostaja, tavoita laaja ostajakunta vaikuttavasti MTV:n syksyssä!

MTV:n syksyn ohjelmistosta löytyvät katsojien rakastamat viihde-, lifestyle- ja draamasarjat sekä säväyttävimmät urheilusisällöt unohtamatta päivänpolttavia aiheita käsitteleviä uutis- ja ajankohtaisohjelmia. Tutustu syksyn näyttävimpään ja tavoittavimpaan ohjelmatarjontaan!

VIIHTEEN SUURSUOSIKIT

Tanssii Tähtien Kanssa on tv-syksyn odotetuimpia tapauksia tänäkin vuonna! Uudet tähtioppilaat opettajineen pääsevät parketille syyskuussa. Kutkuttava realityseikkailu Myyrä tekee kaivatun paluun 11 julkisuudesta tutun kisaajan voimin. Masked Singer Suomi nähdään syksyn ohjelmistossa suurempana kuin koskaan. Ketkä julkimot laittavat itsensä likoon upeissa musiikkiesityksissä, ja kuka onkaan maskin takana?

Tanssii Tähtien Kanssa

1.9. alkaen, MTV Katsomo, MTV3

Syksyn säkenöivin viihdepaketti saapuu taas! Kaikkien suomalaisten suursuosikki, useilla Kultainen Venla -palkinnoilla palkittu Tanssii Tähtien Kanssa pyörähtelee paikalle syyskuussa uusien tähtiparien voimin. Mukaan on uskaltautunut monia rakastettuja artisteja, tunnettuja viihdemaailman kasvoja sekä tietenkin urheilumaailman huippuja. Näiden parien ensiaskeleita parketilla ei kukaan halua missata!

Tiukan lempeä kolmikko löytyy tutulta paikaltaan parketin laidalta eli suomalaisen tanssimaailman kuninkaalliset Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen saapuvat jälleen tarjoilemaan viiltävät analyysinsa ja kannustavat kehunsa tähtipareille. Fanit voivat huokaista ihastuksesta, sillä myös juontajakaksikko Vappu Pimiä ja Ernest Lawson purjehtivat paikalle luotsaamaan syksyn suurinta viihdelaivaa tutuin varmoin ottein.

Masked Singer Suomi

31.8. alkaen, MTV Katsomo, MTV3

Rakastettu ja riemastuttava Masked Singer Suomi täyttää jälleen syksyn lauantai-illat musiikilla, vihjeillä ja sekopäisellä arvuuttelulla. Kuudennella kaudella Masked on kasvanut entisestään – hahmot ovat pidempiä, ne ovat leveämpiä, ne esiintyvät enemmän kuin koskaan ennen ja yrittävät hämätä etsiviä ennennäkemättömin konstein.

Etsivänelikkona jatkavien Maria Veitolan, Benjamin Peltosen, Jenni Poikeluksen ja Janne Katajan salaliittoteoriat ja päättelyketjut pääsevät aiempaa laajamittaisemmin esille, sillä myös jaksojen kesto on kasvanut puoleentoista tuntiin läpi kauden.

Uudella kaudella nähdään ainakin 12 uuden hahmon lisäksi upeita yllätysesiintyjiä sekä teemajaksot Halloweenin ja Euroviisujen ympäriltä. Hahmojen kanssa duetoivat eturivin tähdet Erika Vikman, Sara Siipola, Kasmir ja Konsta Hietanen, joille hahmojen todelliset henkilöllisyydet ovat yhtä suuria mysteereitä kuin kaikille muillekin!

Masked Singer Suomi -kausi huipentuu joulun erikoisjaksoon, jossa arvuutellaan kolmea aivan uutta jouluista hahmoa ja kuullaan joulun ikisuosikkeja hahmojen laulamana.

Myyrä

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Maailman älykkäin kilpailureality Myyrä palaa MTV:lle neljännen tuotantokauden jaksoin. Ohjelmassa 11 julkisuudesta tuttua persoonaa suuntaa juontaja Roope Salmisen johdolla seikkailuun, jollaista he eivät ole koskaan ennen kokeneet. Uusi kausi tarjoaa huimia tehtäviä ja tiukkaa psykologista peliä, jonka päätteeksi sekä kilpailijoille että katsojille selviää, kuka julkkiskilpailijoista vie voiton ja kuka heistä on kaiken aikaa ollut Myyrä.

Myyrässä kilpailijoiden tavoitteena on älyä, taktikointikykyä ja rohkeutta vaativien tehtävien avulla kerätä rahaa yhteiseen voittopottiin. Päämäärää vaikeuttaa kuitenkin ryhmään ujuttautunut Myyrä, salainen kaksoisagentti, jonka tavoite on sabotoida tehtäviä ja pitää voittopotti mahdollisimman pienenä.

Kymmenen myyrän metsästäjän ja yhden myyrän joukkoon mahtuu tällä kertaa muun muassa näyttelijöitä, muusikoita, urheilijoita, tuttuja tv-kasvoja ja sometähtiä.

Syyskuussa pääsee myös seuraamaan Roope Salmisen juontamaa Myyrä: Johtolangat -ohjelmaa, jossa pyritään selvittämään Myyrän henkilöllisyyttä analysoimalla tuoreimman jakson käänteitä. Ohjelmassa tullaan näkemään uutta materiaalia pääohjelman kuvauksista. Uusimman jakson tapahtumista saapuu kertomaan tuorein kisasta pois pudonnut kilpailija.

RAKKAUDEN ASIALLA

Hurmaavista hurmaavin Maajussille morsian kuuluu MTV:n ohjelmakattaukseen myös syksyllä 2024. Amorin asialla ollaan myös rakkausgenren kulmakiven, Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudella kaudella. Entä löytääkö Los Angelesissa asustava ohjaaja Joonas Kenttämies unelmiensa kumppanin Bachelor Suomi -ohjelmasta? Ikonisen ohjelman juontajan saappaisiin hyppää uudella kaudella upea Shirly Karvinen!

Bachelor Suomi

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin ja pitkäikäisin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Suomen uusi Bachelor Joonas etsii elämänsä rakkautta. Hänen kotinsa on maailmalla, mutta juuret tiukasti Suomessa. Joonas heittäytyy tulevaan rakkauden seikkailuun uteliaana ja toiveikkaana siitä, että Se Oikea kuulisi kutsun ja he lopulta kohtaisivat toisensa.

Bachelor Suomen ainutlaatuiseen rakkauden seikkailuun esiintyjät johdattaa sydämellinen juontaja Shirly Karvinen. “Rakastan rakkautta ja on suuri kunnia olla ikonisen rakkausohjelman juontajana. Luvassa on varmasti suuria tunteita ja en malta odottaa, että päästään syksyllä kaikki yhdessä omalta kotisohvalta sukeltamaan tähän rakkauskuplaan”, Shirly Karvinen sanoo.

Maajussille morsian

26.8. alkaen, MTV Katsomo, MTV3

Kaikkien aikojen rakkausreality on täällä taas! Lukuisat lemmentarinat ovat saaneet alkunsa tästä ohjelmasta ja jälleen kaikelle sille on mahdollisuus. Hääkellot ovat soineet monille ja lapsia on siunaantunut jo 23. Maajussille morsiamen 17. kaudella seurataan taas neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Suomea kierretään Varsinais-Suomesta Pohjois-Pohjanmaalle ja sieltä Savoon.

Maajussit etsivät rinnalleen kumppania niin arjen askareisiin kuin jakamaan juhlahetkiä. Tilan töille ei tarvita jakajaa, mutta kiinnostus toimintaan ja ymmärrys maaseudun elämään on tärkeä piirre kumppanissa. Kaudella nähdään myös uudistus, kun maajussit matkaavat uusiin lokaatioihin ehdokkaita tapaamaan. Ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä.

Lisäksi viime syksynä ihastuttanut, Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian: Kaikki tarinat palaa syyskuussa uudella kaudella neljän maajussin tarinoihin.

Ensitreffit alttarilla

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Ensitreffit alttarilla -ohjelma valloittaa sydämemme jälleen! Ohjelman 11. kaudella kuusi sinkkua laittaa koko elämänsä peliin hurjalla tavalla: he antavat rakkauden avaimet asiantuntijoiden käsiin toiveenaan löytää tosirakkaus. Tehtäväksi jää sanoa alttarilla ’tahdon’ täysin tuntemattomalle ihmiselle ja lipua kertaheitolla avioliiton satamaan. Häiden jälkeen kolme tuoretta, mutta toisilleen vierasta avioparia pääsee kokemaan parisuhteen huiput ja kuopat pikavauhtia, kun arjen rutiinien ja keskelle lattiaa jääneiden vaatemöykkyjen keskellä alkaa selvitä, millainen toinen oikeasti on. Parien tunnemyrskyjä ja kompromisseja seuratessa myös katsoja pääsee tarkastelemaan omaa toimintaansa ihmissuhteiden sokkeloissa.

Tukea, turvaa ja oivallisia neuvoja on onneksi jaossa. Ohjelman asiantuntijoina ja rakkauden karttureina toimiikin tuttu kolmikko: pariterapeutti Hanna Myllymaa, psykoterapeutti Tapani Alanen sekä tietenkin pastori Kari Kanala.

TOSIA TARINOITA

MTV:n ohjelmat raottavat verhoa erilaisiin elämäntarinoihin. Kiinnostava uutuus Someäidit kurkistaa influensseriäitien somepostausten takaiseen elämään. Uutuus on myös Arman Alizadin puhuttava dokumenttisarja Arman ja 7 kuolemansyntiä. Mielenkiintoisia tarinoita kuullaan tietysti myös paluun tekevässä Sukuni salat -sarjassa, jossa sukujuuriinsa tutustuu muun muassa tasavallan presidentti Alexander Stubb.

Sukuni salat

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Sukuni salat -sarjan kolmannella tuotantokaudella tutkitaan Suomen rakastetuimpien tähtien sukuhistorioiden salaisuuksia, jotka yllättävät ja asettavat heidän identiteettinsä uuteen valoon. Menneisyyden sukulaisiin tutustuminen ei aina ole helppoa ja tunteet virtaavat voimakkaana. Juurimatkat vievät meidät tällä kaudella aina Kristiinankaupungista Kuopioon ja Ruotsinpyhtäältä Virginiaan. Kauden avausjaksossa sukunsa saloihin perehtyy tasavallan presidentti Alexander Stubb.

Meidän remppa

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Uudessa Meidän remppa -ohjelmassa seurataan, kuinka tavalliset suomalaiset kotiremppaajat remontoivat itse unelmiensa kotia kiireisen arjen keskellä. Kaikkien neljän remontin tavoitteena on valmistua jouluksi, mutta odottamattomat yllätykset kuitenkin pistävät aikataulut, budjetit ja remppaajien mielentilan koetukselle. Projektien edistymistä on seuraamassa remonttiasiantuntija Niko Roschier.

Someäidit

14.8. alkaen, MTV KatsomO

Uutuusohjelma Someäidit seuraa sosiaalisesta mediasta tuttujen rakastettujen, kadehdittujen ja kiisteltyjen vaikuttajaäitien elämää. Ohjelmassa seurattavat kiinnostavat henkilöt tiedotetaan myöhemmin. Kaikki upeat someäidit avaavat omaa elämäänsä itse kuvaamansa materiaalin ja ohjelmaan tehtyjen haastattelujen kautta. Ohjelma on avoin läpileikkaus siitä, millaista on olla somevaikuttaja ja äiti. Luvassa on rosoja, ristiriitoja, rakkautta ja rehellisyyttä ilman filttereitä – hetkiä, joita et ole nähnyt Instagramissa ja tarinoita, joita et ole voinut lukea edes Jodelista.

Arman ja 7 kuolemansyntiä

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

Arman Alizadin uusi seitsemänosainen dokumenttisarja vie katsojan maailman ääriin ja selvittää mitä ihmiskunta tekee oikein ja mitä väärin. Ihmisen vaikutus maailmassa on ulottunut niin laajalle teknologian ja tieteen kehityksen myötä, että vuonna 2008 Vatikaanin arkkipiispa Gianfranco Girrotti nimitti nykymaailman uudet kuolemansynnit. Ihminen on huumesodilla, ilmastonmuutoksella, köyhyydellä sekä ahneudella ajanut maailman lähelle lopun aikoja. Tämä huoli on globaali.

Sarja esittelee jokaisessa jaksossa yhden nykymaailman synnin pääteemana sekä pohtii, ovatko nämä todella syntejä. Arman Alizad purkaa ongelman juurisyitä ja ratkaisuja ongelmille.

Suomalainen menestysresepti

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

Suomalainen menestysresepti -ohjelma tarjoilee katsojille jälleen kiinnostavia tuotekehitysmatkoja, jotka huipentuvat konkreettisiksi tuotteiksi ruokakauppoihin ympäri Suomen. Ohjelmassa intohimoiset kilpailijat käyvät läpi moninaisia vaiheita reseptiensä kanssa, kun päämääränä on kehittää ruokaideat uusiksi hittituotteiksi. Kilpailijoita on arvioimassa ja kannustamassa parhaaseen mahdolliseen tulokseen myös konkarituomaristo Jyrki Sukula, Jukka Kurttila, Sampo Päällysaho ja Suvi Luoma.

SAA HYMYN HUULILLE

Hilpeitä hetkiä on luvassa Juniori Suurmestarissa, kun vuoroon pääsevät lapsikisaajat! Suosituimpiin visailuohjelmiin kuuluva Stadi vs. Lande laittaa taas maalaiset ja kaupunkilaiset leikkimielisesti vastakkain, uudistuneella kokoonpanolla. Suomen kaunein koti -ohjelmassa ollaan ilahduttavien sisustusratkaisujen äärellä, ja tuomaristo kokee muodonmuutoksen.

Suomen kaunein koti

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Suosittu Suomen kaunein koti vie katsojat tuttuun tapaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. Luvassa on yli sata vuotta vanhoja huviloita, uusia ja moderneja puutaloja, ekologisuutta ja upeaa designia. Uudella kaudella mukana on toimittaja Hanna Sumari, joka saa tulevan kesän matkoihin mukaansa uudet arvostetut tuomarikollegat. He valitsevat kohteista 10 finalistia, joista katsojat äänestävät koko kauden voittajan. Voittaja voittaa 10 000 euroa omien sisustushaaveidensa toteuttamiseen.

Stadi vs. Lande

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Stadi ja lande kohtaavat jälleen! Uusi kausi tuo mukanaan uuden juontajan, kun Jaska Saariluoman rinnalle nousee porilaisvahvistus Joonas Nordman. Kaukomatkaa tavoittelee jälleen joukko kilpailijoita ympäri Suomea, mukaan lukien julkisuudesta tuttuja kasvoja. Luvassa on lisäksi Stadi vs. Landen historian ensimmäinen kahden kaupungin välinen taisto.

Kuokkavieras Kataja

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

Janne Kataja ja hänen aisaparinsa, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru, kuokkavierailevat taas pitkin ja poikin Suomea. Kolmikko viettää kussakin jaksossa 42 tuntia yhdellä paikkakunnalla ilman penniäkään rahaa, ja he joutuvat tulemaan toimeen paikallisten vieraanvaraisuuden avulla.

Ohjelman toisella kaudella kuokkavieraiden tie vie muun muassa linnan huussiin, traktoritehtaalle, Jannen lapsuuden kesämummolaan ja yökylään Riitta Väisäsen luo. Ohjelma on täynnä hauskoja, merkityksellisiä ja koskettavia kohtaamisia tavallisten suomalaisten kanssa, joiden koteihin ja elämään kuokkavieraat tupsahtavat aina täysin varoittamatta.

Juniori Suurmestari

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

Tänä vuonna mukaan Suurmestarin erikoislaatuisia tehtäviä pääsevät suorittamaan myös lapset, kun Juniori Suurmestari nähdään MTV:n kanavilla. Ohjelman perusidea on sama kuin aikuisillakin: osallistujat kilpailevat Suurmestarin laatimissa älyä, taitoa ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä.

Juniori Suurmestarissa 10–13-vuotiaat innokkaat, omatoimiset ja luovat lapset pääsevät osoittamaan, ettei oivaltamisen taito ole iästä kiinni. Tehtävät suoritetaan tuttuun tapaan Suurmestarin kartanolla, ja kilpailijoiden edesottamuksia hämmästellään sitten studiolla, jossa itse Suurmestari jakaa pisteet. Viimeisessä jaksossa joku taitavista junioreista kruunataan maan ensimmäiseksi Juniori Suurmestari -voittajaksi. Suurmestarina nähdään tietenkin Jaakko Saariluoma, ja hänen oikeana kätenään tuomari Pilvi Hämäläinen.

MasterChef Suomi: Joulu

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo, MTV3

MasterChef Suomi: Joulu -kilpailussa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä kisaavat Kultaisesta vispilästä. Kolmen jakson aikana kilpailijat loihtivat lumoavia jouluisia annoksia tuoden mukanaan oman persoonallisen säväyksen. Kaudella nähdään meneviä minitehtäviä, joiden voittajille on luvassa ennennäkemättömiä etuja. Tuomaristossa jouluherkut arvioivat Helena Puolakka, Henri Alén ja Kape Aihinen.

Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti

syyskuussa, MTV Katsomo, MTV3

Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti kutsuu tukijoukot ympäri Suomen mukaan lasten terveyden asialle. Suorana nähtävä tunteikas hyväntekeväisyysilta on täynnä upeita esityksiä Suomen suosituimmilta artisteilta, koskettavia potilastarinoita sekä ajankohtaista tietoa ja vaikuttavia tekoja lasten terveyden edistämiseksi.

LAATUDRAAMOJA

MTV:n draamasyksyn tapaus on ehdottomasti kotimainen toimintasarja Konflikti, joka on näyttävä ja jännittävä suursarja menestysohjaaja Aku Louhimieheltä. Suosittu poliisisarja Roba palaa odotetun uuden tuotantokauden merkeissä.

Konflikti

myöhemmin syksyllä, MTV Katsomo+, MTV Katsomo, MTV3

MTV:n uusi suursarja Konflikti on nykyaikaan sijoittuva toimintasarja Suomeen kohdistuvasta hyökkäyksestä. Pienessä suomalaisessa rannikkokaupungissa valmistaudutaan juhlimaan juhannusta, kun tuntemattomat palkkasotilaat ottavat yllättäen alueen haltuunsa. Kaappaajien tavoite ja alkuperä on tuntematon. Valtaajat esittävät vaatimuksia Suomelle. Koko yhteiskunta joutuu pohtimaan kysymyksiä: Miten meidän tulisi toimia? Minkälaisiin uhrauksiin olemme valmiit?

Toimintasarjan ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut sarjan yhdessä Andrei Alénin, kirjailija Helena Immosen ja käsikirjoittaja Jari Olavi Rantalan kanssa. Lavastajana toimii Hollywoodissa elokuvia tehnyt ja Oscar-ehdokkaanakin ollut Heather Loeffler. Sarjan leikkauksesta vastaa useita suuria menestyselokuvia leikannut Ben Mercer ja musiikista säveltäjä Lasse Enersen.

Sarjan nimekkäässä näyttelijäkaartissa nähdään muun muassa Peter Franzén, Sara Soulié ja Pirkka-Pekka Petelius ja Julia Korpinen. Muista kotimaisista ja kansainvälisistä näyttelijöistä tiedotetaan myöhemmin.

Roba

syyskuussa, MTV Katsomo+

Roba kertoo selviytymistarinoita poliiseista julkisuuden ja työn ristipaineessa Helsingin sydämessä. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi esitettiin vuonna 2012.

Kuudennen kauden teema on poliisin suhde kansalaistottelemattomuuteen. Kauden läpäisevä tarina alkaa, kun Roban järjestyspoliisit ovat turvaamassa ilmastoaiheista mielenosoitusta. Paikalle saapuu joukko aggressiivisia vastamielenosoittajia ja tunnelma aktivistien valtaamalla kadulla kiristyy, mutta kaoottisessa tilanteessa olennaisen virhearvion tekee kuitenkin poliisi. Syntyy mellakka, joka riistäytyy hallinnasta – ja jättää jälkensä kaikkiin.

Roban nimekkääseen näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Andrei Alén, Alex Anton, Annika Aapalahti, Mari Perankoski, Ilari Johansson ja Rauno Ahonen.

Salatut elämät

9.8. alkaen , MTV Katsomo, MTV3

Pihlajakadulla totuus on kovaa valuuttaa. Se tulee, jyrää alleen ja alistaa muutokseen. Siinä missä voi aina aidosti löytää uuden ystävän, voi vanha ystävyyssuhde päättyä hetkessä sodanjulistukseen. Rakkaus on hetken henkäys, mutta siitä voi silti jäädä loputon katkeruus ja vanhan suolan jano. Rakkautta voi myös löytyä erittäin yllättävistä paikoista ja sitä voi yhtäkkiä tuntea yllättävää ihmistä kohtaan. Auttaako jos onnensa pitää salassa? Sormus siellä, sormus täällä, mutta vaikka sellaisen sormeesi saat ja hääkellot kumisevat, voit silti joutua luopumaan paljosta, ehkä jostain elämää suuremmasta. Mammonaa siunaantuu joillekin suorastaan luvattoman paljon, mutta tuoko raha onnea vai silmittömän sotkun? MTV Katsomo+ -tilauksella Salkkarit-syksy käynnistyy perjantaina 9.8., MTV3-kanavalla maanantaina 12.8.

Rantabaari

23.8. alkaen , MTV Katsomo+, MTV Katsomo

Kesän ajan MTV Katsomossa viihdyttänyt Rantabaarin kuudes tuotantokausi jatkuu pienen tauon jälkeen 23.8. alkaen MTV Katsomo+ -tilaajilla. Maksutta päähenkilöiden kesänvieton, bileiden ja draaman pariin päästään takaisin 26.8. alkaen.

Estonia

syyskuussa, MTV3, MTV Katsomo

MTV-alkuperäissarja Estonia nähdään MTV:n syksyssä maksutta MTV Katsomossa sekä MTV3-kanavalla. Estonia on tutkimusraportteihin pohjautuva kertomus autolautta Estonian katastrofin tapahtumista ja sen tutkinnasta. Kehystarina seuraa useiden henkilöiden kautta onnettomuustutkinnan vaiheita, jotka käynnistyvät Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Mukaan tarinaan kietoutuvat myös autolautan tapahtumat. Visuaalisesti näyttävässä sarjassa tullaan näkemään esimerkiksi Estonian uppoaminen ja pelastustoimia.

UUTIS- JA AJANKOHTAISOHJELMAT

Huomenta Suomi pyörii läpi kesän ja jatkaa seitsemänä päivänä viikossa myös syksyllä. Viiden jälkeen -ohjelmassa vedetään kesällä hetki henkeä, ja arjen alkuiltojen hyväntuulinen ajankohtaisohjelma palaa tauoltaan 12.8.

Tuoreisiin rikostapauksiin ja kiinnostaviin vanhoihin rikosjuttuihin perehtyvä Rikospaikka palaa syyskuussa uusin jaksoin. Kymmenen uutiset ja Seitsemän uutiset palvelevat uutisnälkäisiä vuoden ympäri, 365 päivänä vuodessa.

URHEILU

MTV:n urheilusyksy tarjoilee huippu-urheilua kotimaasta ja kansainvälisiltä areenoilta. Liigassa kiekkokausi alkaa poikkeuksellisen kiinnostavana. Sarjassa uutena joukkueena debytoi Kiekko-Espoo, ja samalla pelitapaa uudistetaan. MTV:n kattavan Liiga-ohjelmiston kruunaa Hockey Night Perjantai, joka nähdään parhaaseen katseluaikaan MTV3-kanavalla. Kiekkonälkään seurataan myös NHL:n viikoittaisia otteluita sekä Mestistä.

Myös jalkapallon Mestarien liigassa koetaan massiivisia uudistuksia. Uudistetulla sarjaformaatilla pelattavaan kauteen lähtee Euroopan 36 parasta seurajoukkuetta. Katsojille uudistukset lupaavat jopa 50 % enemmän otteluita. Rallifanit puolestaan nauttivat kuumana käyvästä MM-rallikaudesta, joka huipentuu marraskuussa Japanissa.

MTV Subilla nähdään ensi syksynä aiempaa enemmän suoria urheilulähetyksiä, ja kattavampi näyteikkuna koko Suomen kokoiseen kisakatsomoon, MTV Katsomoon.

MTV Subilla ja MTV3-kanavalla suoria urheilulähetyksiä joka viikko:

Jääkiekot

Hockey Night Perjantai -ottelu MTV3:lla joka viikko syyskuusta alkaen.

Jääkiekon Naisten Liigan avausottelu MTV Subilla pe 6.9.

Mestistä kuukausittain MTV Subilla syyskuusta alkaen.

NHL:ää viikoittain MTV Subilla lokakuusta alkaen.

Muu urheilu

UEFA Super Cup MTV3:lla ke 14.8.

NFL:ää kuukausittain MTV Subilla syyskuusta alkaen. Myös neljä Euroopassa pelattavaa ottelua.

UEFA Nations League -ottelut la 7.9., ma 14.10. ja su 17.11.

Timanttiliigan kauden päätös Brysselistä MTV Subilla la 14.9.

Jokaisen MM-rallin avaus MTV Subilla ja rallin huipentava Power Stage sekä rallistudio MTV3:lla.

MTV Katsomo+ Urheilu

MTV Katsomo+ Urheilu -tilaajien syksyyn kuuluvat myös mm. kaikki Liiga- ja Mestis-ottelut, Sveitsin liiga ja SHL, jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, ja kaikki UEFA Nations Leaguen ottelut (pl. Suomen ottelut), kuusi suoraa NFL-ottelua viikoittain, ATP-tennistä sekä tuhti kattaus moottoriurheilua, kuten MM-rallin kaikki erikoiskokeet, rallin EM-sarja sekä rallicrossin ja motocrossin MM-sarjat.