Vaalimainonta MTV:llä

Tavoita äänestysikäiset suomalaiset kattavasti ja vaikuttavasti MTV:n tv- ja digikanavilla.

Tavoita äänestysikäiset suomalaiset kattavasti ja vaikuttavasti MTV:n tv- ja digikanavilla. Tutustu MTV:n vaalimainonnan ratkaisuihin niin puolueille kuin ehdokkaille. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Tavoita koko Suomi: Valtakunnallinen näkyvyys

Valtakunnallinen näkyvyys MTV:n tv- ja digikanavissa tavoittaa suomalaiset nopeasti ja laajasti. TV:n puolella vaalimainontaa voi kohdistaa kaikille yli 18-vuotiaille tai tarkemmin 25–64-vuotiaille. Jos haluat näkyä tietyn ohjelmasisällön mainoskatkoilla, sekin onnistuu. Digimainoskampanjoille saat aina takuunäytöt.

Tavoita vaalipiirisi äänestäjät: Alueellinen näkyvyys

Kun haluat puhutella oman alueesi äänestäjiä, valitse helppo, tavoittava ja vaikuttava vaalimainonnan paketti, joka sisältää alueellista näkyvyyttä MTV3-kanavalla ja suoratoistopalvelu MTV Katsomossa. Voit valita, kestääkö kampanjasi yhden, kaksi vai kolme viikkoa. MTV sijoittelee vaalimainoksesi molemmille kanaville niin, että tavoitat ostamasi kontaktit varmasti.

Muistuta ja aktivoi: Hyödynnä digin mahdollisuudet

Sekä valtakunnallisessa että alueellisessa näkyvyydessä kannattaa hyödyntää myös MTV:n digikanavia: mtvuutiset.fi -sivustoa sekä MTV Katsomoa. Video- ja bannerimainonnalla aktivoit ja muistutat äänestäjiä tehokkaasti etenkin lähempänä äänestyspäivää.

Miksi valita MTV:n vaalimainonnan ratkaisut?

1. Tavoittavin tv-yhtiö Suomessa

MTV:llä on laajin tavoittavuus: MTV3 on Suomen tavoittavin kaupallinen tv-kanava, ja MTV Katsomo suurin kaupallinen suoratoistopalvelu. Puolueen pääviestit tavoittavat koko Suomen ja oma viestisi ehdokkaana tavoittaa vaalipiirisi äänestysikäiset takuuvarmasti.

2. Liikkuva kuva on vaikuttavin

Liikkuvan kuvan mainonta tutkitusti huomataan parhaiten, sillä herätetään tunteita ja se jättää parhaiten muistijäljen. Kerro äänestäjille liikkuvalla kuvalla, miten edustamasi puolue tai sinä ehdokkaana haluat vaikuttaa suomalaisten asioihin ja tulevaisuuteen.

3. Laadukas mediaympäristö

MTV:n sisällöt tarjoavat vaaliviestillesi laadukkaan, turvallisen ja luotettavan mediaympäristön. Eduskuntavaaleihin liittyvät uutiset ja sisällöt näkyvät MTV:n tv- ja digikanavissa kattavasti.